Empuk

Apa Void Document Oncontextmenu=null? Aktifake Klik Kanan

Dikirim ingDianyari pungkasan: 16 Februari 2021

Apa sampeyan tau nemoni kahanan sing pengin nyalin kutipan inspirasi utawa mriksa unsur tartamtu, nanging menu klik-tengen mung ora bisa digunakake? Iki ngendi void document oncontextmenu=null dianggo.

Donya internet tuwuh kanthi tingkat eksponensial, lan akeh situs web duwe konten sing apik. Kadhangkala kita pengin nyimpen konten kanggo panggunaan ing mangsa ngarep, nanging yen sampeyan nyoba klik-tengen kanggo nyimpen konten kasebut, sampeyan bakal weruh pesen kesalahan sing nyatakake. Nuwun sewu, fungsi iki wis dipateni dening administrator. Kesalahan biasane tegese administrator situs utawa pemilik wis mateni pilihan klik-tengen kanggo nglindhungi konten saka plagiarisme lan saka pangguna sing nyoba nyolong karyane. Nulis maneh isi kasebut minangka tugas sing angel, nanging apa pilihan liyane sing kita duwe? Yen sampeyan mung kudu nyalin bagean tartamtu saka isi, sampeyan bisa nggunakake sawetara workarounds kanggo nyalin saka klik tengen situs dipatèni. Salah siji cara paling gampang sing bisa digunakake yaiku void document oncontextmenu=null. Nanging, aja ngeksploitasi cara kasebut kanggo tujuan peretasan sing ora etis. Uga, coba tindakake kabeh cara sing kapacak ing ngisor iki, amarga apa sing bisa digunakake kanggo pangguna siji bisa uga ora bisa digunakake kanggo pangguna liyane.

Apa Iku Void Document Oncontext Menu

Isine[ ndhelikake ]

Apa Void Document Oncontextmenu=null, lan carane nggunakake?

Void document oncontextmenu=null minangka potongan JavaScript prasaja sing bisa digunakake kanggo ngaktifake klik tengen ing situs web sing wis ngalangi. Sampeyan bisa nggunakake kanthi ngetutake langkah sing gampang lan gampang. Pisanan, pindhah menyang situs web sing wis mateni klik-tengen. Ketik kode ing ngisor iki ing bilah URL (garis alamat) banjur pencet ketik:

javascript: void(document.oncontextmenu=null);

Ketik kode ing ngisor iki ing bilah URL

Kode JavaScript iki bakal ngliwati tandha situs web, banjur sampeyan bisa kanthi gampang nggunakake menu klik-tengen. Nanging ora ana jaminan yen cara iki bakal bisa digunakake ing saben situs web amarga para webmaster nggunakake macem-macem cara kanggo mateni klik-tengen. Kelemahan liyane saka metode iki yaiku sampeyan kudu nempel kode ing ndhuwur ing bilah alamat saben sampeyan pengin nyalin saka situs web.

6 Cara Ngaktifake Klik Tengen ing Situs web sing Mateni

1. Coba Gunakake Mode Reader

Iki minangka proses siji-langkah sing gampang kanggo nggunakake klik-tengen ing situs web sing wis mateni. Kanggo maksud iki, tekan F9 kanggo ngaktifake Mode Pembaca Browser lan priksa manawa klik tengen bisa digunakake utawa ora. Sanajan ora dijamin, nanging mung butuh sedetik kanggo nyoba!

2. Pateni JavaScript kanggo Aktifake Menu Klik-tengen

Webmaster asring nggunakake kode JavaScript kanggo mateni klik tengen ing situs web. Sampeyan bisa mateni JavaScript kabeh kanggo ngakses menu klik-tengen.

Ing Google Chrome

1. Klik ing telung titik vertikal ing pojok tengen ndhuwur layar banjur pilih Setelan pilihan.

Saka menu gulung mudhun, klik Setelan kanggo mbukak setelan Chrome | Apa Void Document Oncontextmenu=null, Lan Cara Gunakake?

2. Golek Privasi lan Keamanan lan klik ing Situs Setelan .

Ing label Privasi lan keamanan, klik Setelan Situs

3. Menyang Setelan isi lan golek JavaScript . Klik ing toggle kanggo mateni iku.

Aktifake pilihan JavaScript kanthi ngeklik saklar toggle | Apa Void Document Oncontextmenu=null, Lan Cara Gunakake?

Ing Mozilla Firefox

Bukak tab anyar, ketik ' babagan: config ' ing baris alamat, banjur pencet Ketik . Nggoleki JavaScript ing garis preferensi telusuran banjur pencet Ketik . Klik kaping pindho ing ' javascript.enabled' pilihan kanggo nguripake status kanggo palsu saka bener.

Telusuri JavaScript ing garis jeneng preferensi telusuran

Kekurangan metode kasebut yaiku umume situs web nggunakake JavaScript supaya bisa digunakake kanthi bener. Mateni bisa uga mungkasi sawetara unsur kaca web lan, ing sawetara kasus, kabeh situs web, dadi sampeyan kudu nggunakake fungsi iki kanthi ati-ati. Sawise sampeyan mateni Javascript, muat ulang situs web lan gunakake fungsi klik-tengen. Tansah aktifake JavaScript maneh yen sampeyan wis rampung karo pakaryan kanggo mesthekake situs web liyane bisa digunakake kanthi bener.

Waca uga: Carane Ndandani javascript:void(0) Error

3. Gunakake Kode Sumber Kaca kanggo Nyalin Teks sing dibutuhake

Yen sampeyan mung pengin nggunakake klik-tengen kanggo nyalin isi, banjur ana cara liyane mupangati. Iki minangka cara sing trep banget, lan sampeyan bakal gampang banget yen sampeyan nggunakake.

Bukak situs web saka ngendi sampeyan pengin nyalin konten kasebut. Pencet Ctrl + U bebarengan saka keyboard kanggo mbukak kode sumber situs web. Fitur klik-tengen ora dipateni kanggo kode sumber. Golek isi lan nyalin saka kode sumber.

ndeleng sumber kaca

4. Simpen kaca web kanggo Aktifake Menu Klik-tengen

Iki uga salah siji saka akeh cara efektif kanggo ngubengi menu klik tengen dipatèni. Simpen kaca web sing dikarepake minangka HTML , sampeyan banjur bisa mbukak lan nyalin isi kaya biasane. Pencet Ctrl + S ing keyboard banjur nyimpen kaca web.

Simpen kaca web kanggo ngaktifake menu klik-tengen

5. Gunakake Server Proxy kanggo Nyalin Konten saka Situs Web

Server proxy ngidini sampeyan browsing kanthi aman lan anonim lan uga bisa digunakake kanggo ngindhari menu klik-tengen sing dipateni.

FilterbyPass

Ana akeh server proxy sing bisa digunakake, kayata Proxify lan FilterByPass . Cukup ketik situs web sing pengin fungsi klik-tengen bisa digunakake ing situs web Proxy. Sawise nglakoni, sampeyan bisa surfing lan navigasi situs web kanthi anonim sing bakal mbantu sampeyan ngindhari peringatan klik tengen. Sampeyan bisa uga kudu mbusak centhang ing ' Mbusak Skrip ' kothak ing server proxy supaya ora mbukak skrip situs web. Busak centhang ing kothak kanggo mesthekake situs web mlaku kanthi lancar.

6. Gunakake Ekstensi Browser

Ana akeh ekstensi browser pihak katelu sing bisa digunakake kanggo ngaktifake menu konteks klik-tengen ing situs web. Kanggo Google Chrome, ing Absolute Enable Klik Kanan & Salin extension aman lan dipercaya. Bisa mbantu sampeyan ngakses menu klik-tengen sing dipateni kanthi gampang. Kanggo Firefox, sampeyan bisa nggunakake ekstensi sing padha Absolute Enable Klik Kanan & Salin . Yen iki ora kasedhiya, sampeyan bisa nggoleki ekstensi liyane lan nyoba. Ana akeh sing kasedhiya gratis.

Dianjurake:

Saiki kita wis sinau sawetara cara kanggo ngatasi menu klik-tengen sing dipateni. Saka dokumen void Javascript oncontextmenu=null nganti nggunakake server proxy lan ekstensi browser, kabeh gampang lan aman kanggo digunakake. Nanging, kita ora kudu nggunakake cara kasebut kanggo nindakake karya sing ora etis. Para webmaster asring mateni fungsi klik-tengen kanggo ngindhari masalah plagiarisme lan nglindhungi karyane. Sampeyan kudu ati-ati nalika nangani konten kasebut.

Pete Mitchell

Pete minangka panulis staf senior ing Cyber ​​S. Pete seneng kabeh teknologi lan uga dadi DIYer sing seneng banget. Dheweke duwe pengalaman sepuluh taun nulis cara, fitur, lan pandhuan teknologi ing internet.