Empuk

Apa Mode Microsoft Teams Together? Kepiye cara ngaktifake mode Bareng?

Dikirim ingDianyari pungkasan: 16 Februari 2021

Aplikasi komunikasi video, kolaborasi, lan papan kerja kaya Zoom, Google Meet, lan Microsoft Teams wis digunakake dening macem-macem bisnis lan perusahaan kanggo telekonferensi, telekomunikasi, brainstorming, lan sapiturute. macem-macem alasan. Nanging, saiki sajrone pandhemen lan kunci iki, aplikasi kasebut entuk popularitas sing luar biasa. Meh kabeh wong nggunakake kanggo tujuan profesional utawa pribadi.

Wong-wong ing saindenging jagad macet ing omah, lan siji-sijine cara kanggo nyambung karo wong liya yaiku liwat aplikasi konferensi video iki. Dadi nongkrong karo kanca-kanca, nekani kelas utawa kuliah, nganakake rapat bisnis, lsp, kabeh wis ditindakake ing platform kaya Microsoft Teams, Zoom, lan Google Meet. Saben app nyoba ngenalake fitur-fitur anyar, integrasi aplikasi, lan sapiturute kanggo nambah pengalaman pangguna. Conto sampurna iki yaiku mode Bareng anyar sing dikenalake dening Microsoft Teams . Ing artikel iki, kita bakal ngrembug fitur menarik anyar iki kanthi rinci lan sinau babagan nggunakake.

Apa Mode Microsoft Team Together?

Isine[ ndhelikake ]

Apa mode Microsoft Teams Together?

Percaya utawa ora, nanging sawise suwene nginep ing omah, wong-wong wiwit ora kejawab ing kelas. Kabeh wong kepengin kumpul, lungguh ing kamar sing padha, lan ngrasakake rasa duwe. Amarga ora bakal bisa ditindakake, Microsoft Teams nggawe solusi inovatif sing diarani mode Bareng.

Iki ngidini kabeh sing ana ing rapat bisa kumpul ing ruang umum virtual. Mode Bebarengan yaiku panyaring sing nuduhake peserta rapat lungguh bebarengan ing auditorium virtual. Iku menehi wong sing raos bebarengan lan aran cedhak saben liyane. Sing ditindakake panyaring yaiku ngethok bagean pasuryan sampeyan nggunakake alat AI lan nggawe avatar. Avatar iki saiki diselehake ing latar mburi virtual. Avatar kasebut bisa sesambungan karo wong liya lan nindakake macem-macem tumindak kayata high-five lan pundhak. Saiki, mung lokasi sing kasedhiya yaiku auditorium, kaya kelas. Nanging, Microsoft Teams ngrancang ngenalake latar mburi lan fitur sing luwih menarik.

Mupangat utama mode Bareng yaiku ngilangi gangguan latar mburi lan nambah produktivitas. Ing panggilan video grup sing khas, saben wong duwe kedadeyan ing latar mburi sing nggawe gangguan. A spasi virtual umum ngilangake sing Ngartekno nambah estetika antarmuka. Iku nggawe luwih gampang kanggo ngerti sapa sing ngomong lan ngerti basa awak.

Kapan arep Microsoft Teams Mode Bareng kasedhiya?

Microsoft Teams wis ngrilis update anyar sing ngenalake mode Bareng. Gumantung ing piranti lan wilayah sampeyan, bakal mboko sithik tekan sampeyan. Nganyari lagi dirilis ing kumpulan, lan bisa njupuk ngendi wae antarane minggu utawa sasi nganti nganyari kasedhiya kanggo kabeh. Microsoft wis ngumumake manawa saben pangguna Teams bakal bisa nggunakake mode Bareng ing pungkasan Agustus.

Pira peserta sing bisa melu ing mode Bareng?

Saiki, mode Bareng ndhukung a maksimal 49 peserta ing rapat siji. Uga, sampeyan kudu paling sethithik 5 peserta ing telpon kanggo ngaktifake mode Bareng lan sampeyan kudu dadi host. Yen sampeyan dudu host, mula sampeyan ora bakal bisa ngaktifake mode Microsoft Teams bebarengan.

Kepiye cara ngaktifake mode Bareng ing Microsoft Teams?

Yen nganyari kasedhiya kanggo piranti sampeyan, sampeyan bisa ngaktifake utawa ngaktifake Bareng kanthi gampang. Tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo ndeleng carane:

1. Kaping pisanan, mbukak Microsoft Teams lan mlebu nganggo jeneng pangguna lan sandhi.

2. Saiki nganyari app kanggo sawijining versi paling anyar .

3. Sawise app wis dianyari, Modus bareng bakal kasedhiya kanggo nggunakake.

4. Nanging, ana siji set sing kudu diaktifake sadurunge mode bebarengan bisa digunakake. Kanggo mesthekake yen setelan iki diaktifake, tutul gambar profil sampeyan kanggo ngakses menu profil.

5. Kene, pilih ing Setelan pilihan.

6. Saiki gulung mudhun menyang tab Umum lan priksa manawa ing kothak centhang ing jejere Aktifake pengalaman rapat anyar diaktifake . Yen opsi iki ora kasedhiya, tegese nganyari paling anyar karo mode Bareng durung kasedhiya ing piranti sampeyan.

Centhang kothak ing jejere Aktifake pengalaman rapat anyar diaktifake

7. Sawisé iku, metu saka setelan lan miwiti a telpon klompok kaya biasane.

8. Saiki klik ing menu telung titik banjur pilih Modus bareng saka menu gulung mudhun.

Klik ing menu telung titik banjur pilih mode Bareng saka menu gulung mudhun

9. Saiki sampeyan bakal weruh manawa bagean pasuryan lan pundhak kabeh anggota sing ana ing rapat kasebut ditampilake ing lingkungan virtual sing umum.

Metu saka setelan lan miwiti telpon grup kaya biasane

10. Padha bakal diselehake ing auditorium, lan iku bakal katon kaya everyone wis lungguh ing kursi.

Nalika nggunakake mode Microsoft Teams Together?

  • Mode Bareng cocog kanggo rapat sing ana macem-macem pamicara.
  • Mode Bareng cocog yen sampeyan kudu melu akeh rapat video. Wong ngalami kurang kesel ketemu nalika nggunakake mode Bareng.
  • Mode Bareng mbantu ing rapat-rapat sing peserta duwe masalah kanggo tetep fokus.
  • Mode Bareng cocog kanggo pamicara sing mangsuli umpan balik pamirsa supaya maju ing rapat.

Nalika ora nggunakake mode Microsoft Teams Together?

  • Yen sampeyan pengin nuduhake layar kanggo nuduhake presentasi banjur mode Bareng ora kompatibel.
  • Yen sampeyan obah akeh banjur mode bebarengan ora bisa digunakake kanthi bener.
  • Yen sampeyan duwe luwih saka 49 peserta ing rapat, mode Bareng ora cocog. Ing September 2020, mode Bareng saiki ndhukung 49 peserta.
  • Ora ndhukung rapat siji-siji, amarga sampeyan butuh minimal 5 peserta kanggo miwiti mode Bareng.

Pira latar mburi sing bakal teka karo mode Bareng?

Ing September 2020, mode Bareng mung ndhukung siji latar mburi yaiku tampilan auditorium tradisional sing bisa dideleng ing gambar ndhuwur. Microsoft rencana bakal ngeculake luwih akeh latar mburi kanggo mode Bareng kanthi pemandangan lan interior sing beda-beda, nanging saiki mung ana latar mburi standar sing bisa digunakake.

Syarat Sistem Minimal kanggo nggunakake mode Bareng

Mode Microsoft Teams Together kanggo pangguna Windows:

  • CPU: 1.6 GHz
  • RAM: 4GB
  • Ruang bebas: 3GB
  • Memori grafis: 512 MB
  • Tampilan: 1024 x 768 piksel
  • OS: Windows 8.1 utawa luwih anyar
  • Periferal: Speaker, kamera, lan mikropon

Mode Microsoft Teams Together kanggo pangguna Mac:

  • CPU: Intel prosesor dual-inti
  • RAM: 4GB
  • Ruang bebas: 2GB
  • Memori grafis: 512 MB
  • Tampilan: 1200 x 800
  • OS: OS X 10.11 utawa luwih anyar
  • Periferal: Speaker, kamera, lan mikropon

Mode Microsoft Teams Together kanggo pangguna Linux:

  • CPU: 1.6 GHz
  • RAM: 4GB
  • Ruang bebas: 3GB
  • Memori grafis 512MB
  • Tampilan: 1024 x 768 piksel
  • OS: Linux Distro kanthi instalasi RPM utawa DEB
  • Periferal: Speaker, kamera, lan mikropon

Mangkene interpretasi konservatif tanggal peluncuran saiki saka peta dalan Microsoft 365:

Fitur Tanggal Bukak
Mode Bareng September 2020
Tampilan dinamis September 2020
Filter-filter video Desember 2020
Nggambarake ekstensi olahpesen Agustus 2020
Reaksi langsung Desember 2020
Gelembung obrolan Desember 2020
Atribusi speaker kanggo katrangan langsung Agustus 2020
Atribusi speaker kanggo transkrip langsung Desember 2020
Rapat interaktif kanggo 1,000 peserta lan kebanjiran Desember 2020
Nganyari Microsoft Whiteboard September 2020
Aplikasi tugas Agustus 2020
Wangsulan sing disaranake Agustus 2020

Kanthi mangkono, kita wis tekan pungkasan artikel iki. Muga-muga sampeyan bisa nemokake informasi iki migunani. Kita seneng banget kaya sampeyan pengin nyoba mode Bareng sanalika bisa. Dadi, manawa kanggo nganyari app sanalika kasedhiya. Saiki, mode Bareng mung bisa nampung 49 wong ing papan virtual sing dienggo bareng. Kaya sing wis kasebut sadurunge, mode Bareng saiki mung duwe siji latar mburi virtual yaiku auditorium. Nanging, dheweke wis njanjeni ruang virtual sing luwih nyenengake lan keren kaya warung kopi utawa perpustakaan ing mangsa ngarep.

Dianjurake:

Muga-muga pandhuan iki bisa migunani lan sampeyan bisa ngerteni luwih apik babagan Microsoft Teams Together Mode. Yen sampeyan duwe pitakon liyane kanggo kita, aja ragu-ragu hubungi bagean komentar.

Elon Deker

Elon minangka panulis teknologi ing Cyber ​​S. Dheweke wis nulis pandhuan babagan 6 taun saiki lan wis ngrampungake akeh topik. Dheweke seneng nutupi topik sing ana gandhengane karo Windows, Android, lan trik lan tips paling anyar.