Empuk

Mbusak Piranti Android Lawas Utawa Ora Digunakake Saka Google

Dikirim ingDianyari pungkasan: 16 Februari 2021

Apa sampeyan ilang smartphone sampeyan? Apa sampeyan wedi yen ana wong sing nyalahi panggunaan data sampeyan? Hei, aja gupuh! Akun Google sampeyan aman lan bisa uga ora bakal salah.

Yen ing kasus, sampeyan wis misplaced piranti utawa wong nyolong saka sampeyan, utawa Mungkin sampeyan mikir sing wong wis disusupi akun, karo bantuan saka Google sampeyan bisa kanthi gampang ngatasi masalah. Iku mesthi bakal ngidini sampeyan mbusak piranti lawas saka akun lan mbusak link saka akun Google. Akun sampeyan ora bakal disalahake, lan sampeyan uga bisa nggawe sawetara papan kanggo piranti anyar sing sampeyan tuku minggu kepungkur.

Kanggo nyingkirake masalah iki, kita wis kadhaptar ing ngisor iki sawetara cara kanggo mbusak piranti Android lawas lan ora digunakake saka akun Google nggunakake ponsel utawa PC.

Dadi, apa sing nunggu? Ayo kita miwiti.

Isine[ ndhelikake ]

Mbusak Piranti Android Lawas Utawa Ora Digunakake Saka Google

Cara 1: Mbusak Piranti Android Lawas utawa Ora Digunakake nggunakake Ponsel

Inggih nggih! Ana sing tuku ponsel anyar! Mesthi, sampeyan pengin nyambungake Akun Google karo piranti paling anyar. Nggolek cara kanggo mbusak telpon bekas? Lucky kanggo sampeyan, kita kene kanggo mbantu. Proses iki dhasar lan prasaja lan ora bakal njupuk luwih saka 2 menit. Kanggo mbusak Android lawas utawa ora digunakake saka akun Google, tindakake langkah iki:

1. Pindhah menyang piranti Android sampeyan Setelan pilihan kanthi nutul lambang saka App Drawer utawa Layar Ngarep.

2. Gulung mudhun nganti sampeyan nemokake Google pilihan lan banjur pilih iku.

Cathetan: Tombol ing ngisor iki mbantu mbukak dashboard manajemen akun akun Google sampeyan, sing disambungake menyang smartphone sampeyan.

Gulung mudhun nganti sampeyan nemokake pilihan Google banjur pilih.

3. Ngalih maju, klik ing 'Atur Akun Google' tombol ditampilake ing sisih ndhuwur layar.

Klik ing

4. Saiki, klik ing Ikon menu ing sudhut kiwa ngisor nemen layar.

Klik ing lambang Menu ing sudhut kiwa ngisor nemen layar

5. Navigasi ing ' Keamanan 'pilihan banjur tutul.

Tutul 'Keamanan' | Mbusak Piranti Android Lawas Utawa Ora Digunakake Saka Google

6. Gulung mudhun menyang mburi dhaftar lan ing Bagian Keamanan, klik ing Ngatur piranti tombol, mudhun subhead 'Piranti Panjenengan'.

Ing bagean Keamanan, klik tombol Ngatur piranti, mudhun ing 'Piranti sampeyan

7. Goleki piranti sing arep dibusak utawa dibusak banjur klik ing lambang menu telung titik ing panel piranti.

Klik ing lambang menu telung titik ing panel piranti | Mbusak Piranti Android Lawas Utawa Ora Digunakake Saka Google

8. Tutul ing Mlebu metu tombol kanggo metu lan mbusak piranti saka akun Google. Utawa, sampeyan uga bisa ngeklik ing 'Luwih rincian' pilihan ing jeneng piranti banjur tutul tombol Mlebu metu kanggo mbusak piranti saka ing kono.

9. Google bakal nampilake menu nyembul takon sampeyan konfirmasi log metu, lan bebarengan karo iku, iku uga bakal ngabari yen piranti ora bakal bisa ngakses akun maneh.

10. Akhire, klik ing Mlebu metu tombol kanggo konfirmasi tumindak sampeyan.

Iki bakal langsung mbusak piranti Android saka akun, lan sampeyan bakal nampa kabar ing kasil, kang bakal ditampilake ing sisih ngisor layar seluler. Kajaba iku, ing sisih ngisor layar (ing ngendi sampeyan wis metu), iki bakal nggawe bagean anyar ing ngendi kabeh piranti sing wis mlebu metu ing sadurungé 28 dina saka Akun Google bakal ditampilake.

Yen sampeyan ora duwe smartphone, sampeyan bisa mbusak piranti Android lawas saka Google nggunakake komputer utawa laptop kanthi ngetutake langkah-langkah sing ditulis ing ngisor iki.

Cara 2: Mbusak Piranti Android Lawas Saka Google Nggunakake Komputer

1. Kaping pisanan, pindhah menyang Akun Google sampeyan dashboard ing browser PC sampeyan.

2. Ing sisih tengen, sampeyan bakal weruh menu, pilih ing Keamanan pilihan.

Pilih opsi Keamanan saka kaca Akun Google

3. Saiki, goleki pilihan sing ngomong ' Piranti sampeyan' bagean banjur tunyuk ing Ngatur piranti tombol langsung.

Tutul tombol Mange Piranti ing bagean 'Piranti sampeyan

4. Dhaptar sing nampilake kabeh piranti sing disambungake menyang akun Google bakal ditampilake.

5. Saiki pilih ing lambang telung titik ing sisih tengen ndhuwur nemen piranti sing pengin dibusak saka akun Google.

Pilih lambang telung titik saka piranti sing pengin dibusak

6. Klik ing Mlebu metu tombol saka pilihan. Klik maneh Mlebu metu maneh kanggo konfirmasi.

Klik tombol Mlebu metu saka pilihan kanggo mbusak piranti saka Google

7. Piranti banjur bakal dibusak saka akun Google, lan sampeyan bakal sok dong mirsani pop-up kabar sumunar kanggo efek sing.

Ora mung iku, nanging piranti sampeyan uga bakal dipindhah menyang 'Endi sampeyan wis mlebu' bagean, sing ngemot dhaptar kabeh piranti sing wis dibusak utawa dicopot saka Akun Google. Yen ora, sampeyan bisa langsung ngunjungi Kaca Kegiatan piranti saka akun Google liwat browser lan bisa mbusak piranti lawas lan ora digunakake. Iki minangka cara sing luwih gampang lan luwih cepet.

Cara 3: Mbusak Piranti Lawas utawa Ora Digunakake saka Google Play Store

1. Dolan maring ing Google Play Store liwat browser web banjur klik ing lambang gear cilik dumunung ing pojok tengen ndhuwur layar.

2. Banjur tutul ing Setelan tombol .

3. Sampeyan bakal sok dong mirsani ing Piranti Kula kaca, sing nduweni aktivitas piranti ing Google Play Store dilacak lan direkam. Sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh piranti sing tau mlebu menyang akun Google Play karo sawetara rincian ing sisih siji saka saben piranti.

4. Sampeyan saiki bisa milih piranti tartamtu sing kudu ditampilake ing layar lan sing ora kudu dicenthang utawa copot kothak ing ngisor bagean visibilitas .

Saiki sampeyan wis kasil mbusak kabeh piranti lawas lan ora digunakake saka akun Google Play Store uga. Sampeyan apik kanggo pindhah!

Dianjurake:

Aku, malah sampeyan bakal setuju yen mbusak piranti saka Akun Google iku cakewalk, lan ketoke cukup gampang. Muga-muga, kita nulungi sampeyan, mbusak akun lawas saka Google lan nuntun sampeyan maju. Ayo kita ngerti cara sing sampeyan nemokake paling menarik lan migunani.

Elon Deker

Elon minangka panulis teknologi ing Cyber ​​S. Dheweke wis nulis pandhuan babagan 6 taun saiki lan wis ngrampungake akeh topik. Dheweke seneng nutupi topik sing ana gandhengane karo Windows, Android, lan trik lan tips paling anyar.