Empuk

Cara ngrekam Audio Discord

Dikirim ingDianyari pungkasan: 27 Juli 2021

Discord minangka platform sing apik kanggo komunitas game amarga ngidini pangguna komunikasi liwat obrolan teks, telpon swara, lan uga obrolan swara. Wiwit, Discord minangka papan sing kudu ditindakake kanggo sosialisasi, dolanan, nggawe telpon bisnis, utawa sinau, lan pangguna kudu ngerti. carane ngrekam audio Discord .

Sanajan Discord ora nawakake fitur sing dibangun kanggo ngrekam audio, sampeyan bisa nggunakake aplikasi pihak katelu kanggo ngrekam audio Discord kanthi gampang. Kanggo mbantu sampeyan, kita wis nyusun pandhuan cilik sing bisa sampeyan tindakake kanggo ngrekam audio Discord ing smartphone lan komputer.

Cathetan : Kita ora nyaranake ngrekam obrolan audio Discord tanpa idin saka pihak liya. Priksa manawa sampeyan duwe ijin saka wong liya ing obrolan kanggo ngrekam audio.

Cara ngrekam Audio Discord

Isine[ ndhelikake ]

Cara Rekam Audio Discord ing Android, iOS, lan Windows 10

Cara ngrekam Audio Discord ing piranti Android

Yen sampeyan nggunakake aplikasi Discord ing piranti Android, sampeyan kudu ngerti manawa aplikasi pihak katelu utawa perekam audio sing dibangun ora bisa digunakake. Nanging, ana solusi alternatif: bot rekaman Discord, Craig. Craig digawe khusus kanggo Discord kanggo nyedhiyakake fitur rekaman multi-saluran. Iku tegese ngrekam lan nyimpen sawetara file audio, kabeh bebarengan. Temenan, bot Craig ngirit wektu lan gampang digunakake.

Cathetan : Wiwit smartphone ora duwe opsi Setelan padha, lan padha beda-beda saka pabrikan kanggo Pabrik, mulane priksa setelan sing bener sadurunge ngganti sembarang.

Tindakake langkah iki kanggo ngrekam audio Discord ing telpon Android sampeyan:

1. Bukak ing Discord app lan mlebu menyang akun sampeyan.

2. Tutul Panjenengan Server saka panel kiwa.

3. Saiki, navigasi menyang situs web resmi Craig bot ing browser web apa wae.

4. Pilih Ajak Craig menyang server Discord sampeyan tombol saka layar, minangka ditampilake.

Ajak Craig menyang tombol server Discord

Cathetan : Priksa manawa sampeyan duwe server pribadi sing digawe ing Discord minangka bot Craig lenggah ing server sampeyan. Sawisé iku, sampeyan bisa ngajak server kanggo ngrekam obrolan audio saka macem-macem kamar chatting kanthi nggunakake sawetara printah prasaja.

5. maneh, mlebu menyang akun Discord sampeyan.

6. Tutul ing menu gulung-mudhun kanggo pilihan ditandhani Pilih server . Ing kene, pilih server sing wis digawe.

7. Tutul wewenang , kaya sing digambarake ing ngisor iki.

Tutul Otorisasi

8. Rampungake Tes Captcha kanggo wewenang.

9. Sabanjure, pindhah menyang Discord lan navigasi menyang server sampeyan .

10. Sampeyan bakal weruh pesen sing nyatakake Craig gabung karo partai ing layar server sampeyan . Jinis craig:, melu kanggo miwiti ngrekam obrolan swara. Deleng gambar ing ngisor iki.

Deleng pesen sing nyatakake Craig gabung karo partai kasebut ing layar server sampeyan

11. Utawa, sampeyan uga bisa ngrekam sawetara saluran kanggo ngrekam audio. Contone, yen sampeyan pengin ngrekam saluran umum , banjur ketik craig:, gabung umum .

Rekam Discord sawetara saluran audio| Cara ngrekam Audio Discord

12. Sawise kasil ngrekam obrolan swara ing server, ketik craig:, ninggalake (jeneng saluran) kanggo mungkasi ngrekam.

13. Pungkasan, sampeyan bakal nampa a download pranala kanggo ndownload file audio sing direkam.

14. Ngundhuh lan nyimpen file kasebut ing format .aac utawa .flac.

Cara ngrekam Audio Discord ing piranti iOS

Yen sampeyan duwe iPhone, tindakake langkah sing padha karo sing dibahas ing telpon Android amarga proses nggunakake bot Craig kanggo ngrekam audio padha kanggo piranti Android lan iOS.

Uga Waca: Cara Ndandani Ora Ana Kesalahan Rute ing Discord

Cara ngrekam Audio Discord ing Windows 10 PC

Yen sampeyan pengin ngrekam obrolan swara saka aplikasi desktop Discord utawa versi web ing PC, sampeyan bisa nindakake kanthi nggunakake bot Craig utawa nggunakake aplikasi pihak katelu. Waca ing ngisor iki kanggo mangerteni carane ngrekam audio Discord ing Windows 10 PC:

Cara 1: Gunakake Craig bot

Craig bot minangka pilihan paling apik kanggo ngrekam audio ing Discord amarga:

  • Ora mung menehi pilihan kanggo ngrekam audio saka macem-macem saluran swara bebarengan nanging uga nawakake kanggo nyimpen file kasebut kanthi kapisah.
  • Craig bot bisa ngrekam nganti nem jam sapisan.
  • Sing nggumunake, Craig ora ngidini rekaman amoral tanpa idin saka pangguna liyane. Mangkono, bakal nampilake label kanggo nuduhake yen lagi ngrekam obrolan swara.

Cathetan : Priksa manawa sampeyan duwe server pribadi sing digawe ing Discord minangka bot Craig lenggah ing server sampeyan. Sawise iku, sampeyan bisa ngajak server kanggo ngrekam obrolan audio saka macem-macem kamar chatting kanthi nglakokake sawetara prentah sing gampang.

Mangkene carane ngrekam audio Discord nggunakake bot Craig ing PC Windows:

1. Bukak ing Discord app lan mlebu menyang akun sampeyan.

2. Klik ing Panjenengan Server saka panel ing sisih kiwa.

3. Saiki, pindhah menyang situs web resmi Craig bot.

4. Klik ing Ajak Craig menyang server Discord sampeyan link saka ngisor layar.

Klik Undangan Craig menyang tautan server Discord saka sisih ngisor layar

5. Ing jendhela anyar sing saiki katon ing layar, pilih Server sampeyan lan klik ing wewenang tombol, minangka kapacak ing ngisor iki.

Pilih Server sampeyan banjur klik tombol Izin

6. Rampungake tes captcha kanggo menehi wewenang.

7. Metu saka jendhela lan mbukak Discord .

8. Craig melu partai pesen bakal ditampilake ing kene.

Craig gabung pesen partai bakal ditampilake ing kene | Cara ngrekam Audio Discord

9. Kanggo miwiti ngrekam audio Discord, ketik printah craig:, gabung (jeneng saluran) kanggo miwiti ngrekam. Craig bakal mlebu ing saluran swara lan bakal miwiti ngrekam audio kanthi otomatis.

Ketik printah craig:, gabung (jeneng saluran) kanggo miwiti ngrekam

10. Kanggo mungkasi ngrekam, nggunakake printah craig:, ninggalake (jeneng saluran) . Printah iki bakal meksa bot Craig ninggalake saluran lan mungkasi ngrekam.

11. Utawa, yen sampeyan ngrekam sawetara saluran bebarengan, sampeyan bisa nggunakake printah craig:, mandeg .

12. Sawise Craig, bot mandheg ngrekam, sampeyan bakal entuk pranala download kanggo ndownload file audio sing digawe.

Salajengipun, sampeyan bisa mriksa printah liyane kanggo nggunakake Craig bot kene .

Cara 2: Gunakake Perekam OBS

Perekam OBS minangka aplikasi pihak katelu sing populer kanggo ngrekam obrolan swara ing Discord:

  • Iku gratis kanggo nggunakake.
  • Menapa malih, nawakake a fitur ngrekam layar .
  • Ana server darmabakti sing diparengake kanggo alat iki uga.

Mangkene carane ngrekam audio Discord nganggo OBS:

1. Bukak sembarang browser web lan download recorder audio OBS saka situs web resmi .

Cathetan: Elinga nginstal versi OBS sing kompatibel karo versi sistem operasi komputer.

2. Sawise kasil ngundhuh lan nginstal aplikasi, miwiti OBS Studio .

3. Klik ing (plus) + lambang ing Sumber bagean.

4. Saka menu diwenehi, pilih Jupuk Output Audio , minangka ditampilake.

Pilih Audio Output Capture | Cara ngrekam Audio Discord

5. Sabanjure, ketik ing jeneng berkas lan klik ing OK ing jendela anyar.

Ketik jeneng file lan klik OK ing jendela anyar

6. A Properti jendhela bakal katon ing layar. Kene, pilih Panjenengan piranti output lan klik ing OK , kaya sing digambarake ing ngisor iki.

Cathetan : Praktek sing apik kanggo nyoba alat kasebut sadurunge miwiti ngrekam audio Discord. Sampeyan bisa mriksa Panggeser audio ing Mixer audio bagean kanthi konfirmasi sing lagi obah nalika njupuk audio.

Pilih piranti output lan klik OK

7. Saiki, klik ing Miwiti ngrekam ing Kontrol bagean saka pojok tengen ngisor layar. Deleng gambar sing diwenehake.

Lunyu ing Mulai ngrekam ing bagean Kontrol | Cara ngrekam Audio Discord

8. OBS bakal kanthi otomatis miwiti ngrekam obrolan audio Discord sing diputer ing sistem.

9. Pamungkas, kanggo ngakses file audio sing direkam, klik ing File > Tampilake Rekaman saka pojok tengen ndhuwur layar.

Uga Waca: Ndandani Discord Screen Share Audio Ora Bisa

Cara 3: Gunakake Audacity

Alternatif kanggo nggunakake perekam audio OBS yaiku Audacity. Fitur penting kalebu:

  • Iku alat gratis sing bisa digunakake kanggo ngrekam audio Discord.
  • Audacity kompatibel karo macem-macem sistem operasi kayata Windows, Mac, lan Linux.
  • Sampeyan bisa kanthi gampang mbukak macem-macem opsi format file nalika nggunakake Audacity.

Nanging, kanthi Audacity, sampeyan mung bisa ngrekam siji wong sekaligus. Sampeyan ora duwe pilihan kanggo ngrekam macem-macem speaker, ngomong bebarengan, utawa sawetara saluran rekaman. Nanging, iki dianggep minangka alat sing apik kanggo ngrekam podcast utawa obrolan swara ing Discord.

Mangkene carane ngrekam audio Discord nganggo Audacity:

1. Bukak browser web lan download Audacity saka situs web resmi .

2. Sawise instalasi sukses, miwiti Keberanian.

3. Klik ing Sunting saka ndhuwur.

4. Sabanjure, klik ing Preferensi pilihan, minangka ditampilake.

Klik ing pilihan Preferensi

5. Pilih ing Piranti kanggo tab saka panel ing sisih kiwa.

6. Klik ing piranti menu gulung mudhun ing Rekaman bagean.

7. Kene, pilih Mikropon lan klik ing OK , kaya sing digambarake ing ngisor iki.

Pilih Mikropon banjur klik OK | Cara ngrekam Audio Discord

8. Bukak Discord lan pindhah menyang saluran swara .

9. Navigasi menyang Keberanian jendhela lan klik ing Titik abang lambang saka ndhuwur kanggo miwiti ngrekam. Deleng gambar ing ngisor iki kanggo gamblang.

Navigasi menyang jendela Audacity lan klik lambang titik abang

10. Yen wis rampung ngrekam, klik ing kothak ireng lambang saka ndhuwur layar kanggo mungkasi ngrekam ing Discord.

11. Kanggo ngundhuh rekaman, klik ing Ekspor lan browsing menyang lokasi ngendi sampeyan pengin file disimpen.

Dianjurake:

Kita ngarep-arep guide kita ing carane ngrekam audio Discord mbiyantu, lan sampeyan bisa ngrekam obrolan audio sing dibutuhake ing telpon / komputer sawise njupuk idin saka pihak liyane sing melu. Yen sampeyan duwe pitakon, aja ragu-ragu kanggo nyelehake ing bagean komentar.

Pete Mitchell

Pete minangka panulis staf senior ing Cyber ​​S. Pete seneng kabeh teknologi lan uga dadi DIYer sing seneng banget. Dheweke duwe pengalaman sepuluh taun nulis cara, fitur, lan pandhuan teknologi ing internet.