Empuk

Cara Play Pokémon Go Tanpa Obah (Android & iOS)

Dikirim ingDianyari pungkasan: 16 Februari 2021

Pokémon Go minangka game fantasi fiksi berbasis AR sing populer banget dening Niantic sing wis ngrebut jagad iki. Iku wis dadi favorit penggemar Absolute wiwit pisanan dirilis. Wong saka sak ndonya, utamane para penggemar Pokémon nganut game kasebut kanthi tangan terbuka. Sawise kabeh, Niantic pungkasane ngrampungake impiane dadi pelatih Pokémon. Iki ndadekake jagad Pokémon urip lan bisa nemokake karakter sampeyan ing saben pojok lan pojok kutha sampeyan.

Saiki, tujuan utama game kasebut yaiku metu lan golek Pokémon. Game kasebut nyengkuyung sampeyan metu lan mlaku-mlaku kanthi dawa, njelajah tetanggan kanggo nggoleki Pokémon, Pokéstops, gym, serangan sing terus-terusan, lan liya-liyane. marang liyane. Akibaté, wong wiwit nemokake macem-macem cara kanggo muter Pokémon Go tanpa obah. Sawetara hacks, cidra, lan app teka kanggo ngidini pemain kanggo muter game tanpa ninggalake kursi.

Iki persis sing bakal kita bahas ing artikel iki. Kita bakal mbukak sawetara cara paling apik kanggo muter Pokémon Go tanpa obah ing piranti Android lan iOS. Kita bakal njelajah konsep spoofing GPS lan hacks Joystick. Dadi, tanpa ado maneh, ayo miwiti.

Play Pokémon Go Without Moving (Android & iOS)

Isine[ ndhelikake ]

Cara Play Pokémon Go Tanpa Obah (Android & iOS)

Warning Precautionary: Sawijining pitutur sadurunge kita miwiti

Siji bab sing kudu dingerteni yaiku Niantic ora seneng pangguna sing nyoba nggunakake hacks kanggo muter Pokémon Go tanpa obah. Akibaté, dheweke terus-terusan ngapikake protokol anti-mbeling lan nambah patch keamanan kanggo nyuda pangguna. Malah tim Android terus nambah sistem supaya pangguna ora nggunakake trik kaya GPS spoofing nalika main game. Akibaté, sawetara aplikasi spoofing GPS praktis ora ana gunane nalika nerangake Pokémon Go.

Kajaba iku, Niantic uga menehi bebaya kanggo wong sing nggunakake lokasi mock lan pungkasane nglarang akun Pokémon Go. Sawise nganyari keamanan anyar, Pokémon Go bisa ndeteksi yen ana aplikasi spoofing GPS sing aktif. Mulane sampeyan kudu ati-ati banget yen ora, sampeyan bisa uga bakal kelangan akun. Ing artikel iki, kita bakal menehi saran sawetara aplikasi sing isih bisa digunakake lan aman. Kita uga bakal menehi saran supaya sampeyan tindakake pandhuan kanthi ati-ati yen sampeyan pengin sukses ing target Play Pokémon Go tanpa obah.

Yen sampeyan pengin muter Pokémon Go tanpa obah, sampeyan bakal ngandelake aplikasi sing nggampangake spoofing GPS. Saiki sawetara aplikasi kasebut uga duwe joystick sing bisa digunakake kanggo mindhah ing peta. Iki kok uga dikenal minangka Joystick Hack. Kaya sing wis kasebut sadurunge, sawetara aplikasi lan fitur kasebut luwih apik ing versi Android lawas sadurunge macem-macem patch keamanan dirilis. Ing sawetara kasus, rooting piranti ngijini sampeyan kanggo mbukak kunci potensial lengkap app iki.

Saiki, kanggo nggawe samubarang bisa, ana sawetara workarounds kaya downgrade menyang versi Android lawas, rooting piranti, nggunakake modul masking, etc. Kita bakal ngrembug apa sing paling apik kanggo telpon gumantung versi Android saiki sing nggunakake.

Aplikasi apa sing sampeyan butuhake?

Nyatakake sing jelas ing kene, sampeyan kudu nginstal versi paling anyar saka Pokémon Go ing piranti sampeyan. Saiki kanggo aplikasi spoofing GPS, sampeyan bisa nggunakake GPS Palsu utawa FGL Pro. Loro-lorone aplikasi kasebut gratis lan kasedhiya ing Play Store. Yen aplikasi kasebut ora bisa digunakake, sampeyan uga bisa nyoba Joystick GPS Palsu lan Rute Go. Senajan iku app mbayar, iku luwih aman saka loro liyane. Sawise kabeh, iku tansah luwih apik kanggo nglampahi sawetara duwit saka njupuk risiko njupuk akun begalan.

Bab liya sing kudu diwaspadai yaiku efek pita karet. Aplikasi kaya Fly GPS tetep asring bali menyang lokasi GPS asli lan iki nambah kemungkinan kejiret. Sampeyan kudu nggawe manawa app spoofing GPS ora mbukak lokasi nyata kanggo nggayuh game. Salah sawijining trik sing apik kanggo nyegah yaiku nutupi piranti Android sampeyan nganggo aluminium foil. Iki bakal nyegah sinyal GPS tekan telpon lan mula nyegah karet banding.

Pokémon Go Joystick Hack Dijelasake

Pokémon Go ngumpulake informasi lokasi saka sinyal GPS ing telpon lan uga disambung menyang Google Maps. Kanggo ngapusi Niantic supaya percaya yen lokasi sampeyan ganti, sampeyan kudu nggunakake GPS Spoofing. Saiki, macem-macem aplikasi spoofing GPS nyedhiyakake tombol panah sing tumindak minangka joystick lan bisa digunakake kanggo mindhah ing peta. Tombol panah iki katon minangka overlay ing layar ngarep Pokémon Go.

Yen sampeyan nggunakake tombol panah, lokasi GPS sampeyan diganti lan iki ndadekake karakter sampeyan pindhah ing game kasebut. Yen sampeyan nggunakake tombol panah alon lan mlaku, sampeyan bisa niru gerakan lumampah. Sampeyan uga bisa ngontrol kacepetan lumampah / mlaku nggunakake tombol panah / tombol kontrol.

Pilih Antarane Downgrading lan Rooting

Kaya sing wis kasebut sadurunge, spoofing GPS ora gampang kaya biyen. Sadurunge, sampeyan bisa ngaktifake pilihan lokasi mock lan nggunakake aplikasi spoofing GPS kanggo muter Pokémon Go tanpa obah. Nanging, saiki Niantic bakal langsung ndeteksi yen lokasi mock diaktifake lan menehi bebaya. Solusi mung kanggo ngowahi aplikasi spoofing GPS dadi aplikasi sistem.

Kanggo nindakake, sampeyan kudu downgrade app layanan Google Play (kanggo Android 6.0 kanggo 8.0) utawa ROOT piranti (kanggo Android 8.1 utawa luwih). Gumantung ing versi Android sampeyan kudu milih salah siji saka loro. Rooting piranti rada angel lan sampeyan uga bakal kelangan garansi. Ing tangan liyane, Downgrade ora bakal duwe jalaran kuwi. Malah ora bakal mengaruhi kinerja aplikasi liyane sing disambung menyang Layanan Google Play.

Uga Waca: Cara Ngganti Tim Pokémon Go

Downgrade

Yen versi Android sampeyan saiki ana ing antarane Android 6.0 nganti Android 8.0, mula sampeyan bisa ndandani masalah kasebut kanthi gampang kanthi nyuda versi aplikasi layanan Google Play. Priksa manawa ora nganyari OS Android sanajan sampeyan dijaluk. Tujuan mung layanan Google Play yaiku kanggo ngubungake aplikasi liyane karo Google. Dadi, sadurunge downgrade, mateni sawetara aplikasi sistem kaya Google Maps, Golek piranti, Gmail, etc. sing disambung menyang Layanan Google Play. Uga, mateni nganyari otomatis saka Play Store supaya Layanan Google Play ora dianyari kanthi otomatis sawise mudhun.

1. Menyang Setelan> Aplikasi> Layanan Google Play.

2. Sawise tunyuk ing menu telung titik ing pojok tengen ndhuwur banjur tutul ing Busak instal nganyari pilihan.

3. Tujuan kita yaiku nginstal versi lawas saka Layanan Google Play, saenipun 12.6.x utawa ngisor.

4. Kanggo sing, sampeyan kudu ngundhuh file APK kanggo versi lawas saka APKMirror .

5. Priksa manawa sampeyan ngundhuh versi tengen sing kompatibel karo arsitektur piranti.

6. Gunakake Droid Info App kanggo ngerteni informasi sistem kanthi akurat.

7. Sawise APK wis diundhuh, mbukak Setelan Layanan Google Play maneh lan mbusak cache lan data.

8. Saiki nginstal versi lawas nggunakake file APK.

9. Sawisé iku, sepisan maneh mbukak setelan app Layanan Play lan matesi panggunaan data latar mburi lan panggunaan Wi-Fi kanggo app.

10. Iki bakal mesthekake yen Layanan Google Play ora dianyari kanthi otomatis.

Rooting

Yen sampeyan nggunakake Android versi 8.1 utawa luwih dhuwur, banjur Downgrade ora bakal bisa. Siji-sijine cara kanggo nginstal aplikasi spoofing GPS minangka aplikasi sistem yaiku kanthi rooting piranti sampeyan. Kanggo nginstal app, sampeyan butuh bootloader sing ora dikunci lan TWRP. Sampeyan uga kudu ngundhuh lan nginstal modul Magisk sawise sampeyan ROOT piranti.

Sawise sampeyan wis nginstal TWRP lan duwe bootloader ora dikunci sampeyan bakal bisa ngowahi app spoofing GPS minangka app sistem. Kanthi cara iki Niantic ora bakal bisa ndeteksi lokasi mock sing diaktifake lan kanthi mangkono akun sampeyan aman. Sampeyan banjur bisa nggunakake Joystick kanggo muter ing game lan muter Pokémon Go tanpa obah.

Waca uga: 15 Alasan kanggo ROOT telpon Android Panjenengan

Setel Aplikasi GPS Spoofing

Sawise sampeyan wis nggawe kabeh ancang-ancang dibutuhake, iku wektu kanggo njaluk app spoofing GPS munggah lan mlaku. Ing bagean iki, kita bakal njupuk Rute GPS Palsu minangka conto lan kabeh langkah bakal cocog karo aplikasi kasebut. Dadi, kanggo penak dhewe, disaranake sampeyan nginstal aplikasi sing padha banjur tindakake langkah-langkah ing ngisor iki.

Babagan pisanan sing kudu ditindakake yaiku Aktifake Pilihan Pangembang ing piranti sampeyan (yen durung diaktifake). Kanggo nglakoni:

1. Kaping pisanan, mbukak Setelan ing piranti sampeyan.

2. Saiki tutul ing Babagan pilihan telpon banjur tutul Kabeh spek (saben telpon duwe jeneng beda).

tutul opsi Babagan telpon. | Muter Pokémon Go Tanpa Obah

3. Sawise iku, Tutul ing Mbangun nomer utawa Mbangun versi 6-7 kaping banjur ing Mode pangembang saiki bakal diaktifake lan sampeyan bakal nemokake opsi tambahan ing setelan Sistem disebut Pilihan pangembang .

Tutul nomer Build utawa versi Build 6-7 kaping. | Muter Pokémon Go Tanpa Obah

4. Saiki tutul ing Setelan Tambahan utawa Setelan Sistem pilihan lan sampeyan bakal nemokake Pilihan pangembang . Tutul ing.

tutul pilihan Setelan Tambahan utawa Setelan Sistem. | Muter Pokémon Go Tanpa Obah

5. Saiki gulung mudhun banjur tunyuk ing Pilih aplikasi mock location pilihan lan pilih GPS Palsu Gratis minangka aplikasi lokasi mock sampeyan.

tunyuk pilihan Pilih lokasi mock app. | Muter Pokémon Go Tanpa Obah

6. Sadurunge nggunakake app lokasi mock, miwiti Panjenengan VPN app banjur pilih a server proxy . Elinga yen sampeyan kudu nggunakake lokasi sing padha utawa ing cedhak nggunakake GPS palsu app supaya trik bisa.

Bukak aplikasi VPN sampeyan, banjur pilih server proxy. | Muter Pokémon Go Tanpa Obah

7. Saiki miwiti ing GPS Go palsu app lan nampa syarat lan kahanan . Sampeyan uga bakal dijupuk liwat tutorial singkat kanggo nerangake carane app bisa.

8. Kabeh sing kudu ditindakake yaiku mindhah crosshair menyang sembarang titik ing peta banjur tunyuk ing Tombol Play .

bukak aplikasi Fake GPS Go lan tampa syarat lan kahanan.

9. Sampeyan uga bisa telusuri alamat tartamtu utawa ketik GPS sing tepat koordinat yen sampeyan pengin ngganti lokasi menyang panggonan tartamtu.

10. Yen bisa banjur pesen Lokasi palsu melu bakal muncul ing layar lan tandha biru sing nuduhake lokasi sampeyan bakal dipanggonke ing lokasi palsu sing anyar.

11. Yen sampeyan pengin ngaktifake kontrol Joystick, banjur mbukak setelan app lan kene ngaktifake pilihan Joystick. Uga, priksa manawa kanggo ngaktifake mode Non-root.

12. Kanggo mriksa apa bisa utawa ora, bukak Google Maps lan deleng lokasi sampeyan saiki. Sampeyan uga bakal nemokake kabar saka app sing nuduhake yen app lagi mlaku. Tombol panah (joystick) bisa diaktifake lan dipateni sawayah-wayah saka panel Kabar.

Saiki ana rong cara kanggo mindhah. Sampeyan bisa nggunakake tombol panah minangka overlay nalika Pokémon Go mlaku utawa ngganti lokasi kanthi manual kanthi mindhah crosshair lan nutul tombol play . Disaranake sampeyan nggunakake sing terakhir amarga nggunakake Joystick bisa nyebabake akeh sinyal GPS sing ora ditemokake kabar. Mula, ora bakal dadi ide sing paling ala yen sampeyan ora ngaktifake Joystick ing wiwitan lan nggunakake aplikasi kanthi manual kanthi mindhah crosshair kanthi periodik.

Uga, yen sampeyan kepekso kanggo ROOT piranti kanggo tujuan nginstal app spoofing GPS minangka app sistem, sampeyan ora bisa supaya Niantic mangerteni bab iki. Niantic ora ngidini sampeyan muter Pokémon Go ing piranti sing wis bosok. Sampeyan bisa nggunakake gaib kanggo mbantu sampeyan karo iki. Nduwe fitur sing diarani Magisk Hide, sing bisa nyegah aplikasi sing dipilih kanggo ngerteni manawa piranti sampeyan wis bosok. Sampeyan mung bisa ngaktifake fitur iki kanggo Pokémon Go lan sampeyan bakal bisa muter Pokémon Go tanpa obah.

Carane Play Pokémon Go tanpa Obah ing iOS

Saiki, ora adil kanggo pangguna iOS yen ora nulungi. Senajan iku cukup angel kanggo spoof lokasi ing iPhone, iku ora mokal. Wiwit Pokémon Go dirilis ing iOS, wong wis nggawe cara sing apik kanggo main game kasebut tanpa obah. A nomer apik saka app sprung menyang orane sing ngijini sampeyan kanggo spoof lokasi GPS lan muter Pokémon Go tanpa obah . Sing paling apik yaiku ora perlu jailbreaking utawa kegiatan liyane sing bakal ngilangi garansi sampeyan.

Nanging, wektu sing apik ora suwe lan Niantic cepet-cepet nglawan aplikasi kasebut lan nambah keamanan sing ndadekake umume ora ana gunane. Nganti saiki, mung ana rong aplikasi yaiku iSpoofer lan iPoGo sing isih bisa digunakake. Ana kemungkinan apik yen app iki uga bakal dibusak utawa digawe keluwih. Dadi, gunakake selagi sampeyan bisa lan ngarep-arep manawa wong-wong bakal nggawe hacks sing luwih apik kanggo muter Pokémon Go tanpa obah. Nganti saiki, ayo ngrembug loro aplikasi kasebut lan deleng cara kerjane.

iSpoofer

iSpoofer minangka salah siji saka rong aplikasi sing bisa digunakake kanggo muter Pokémon Go tanpa obah ing iOS. Iku ora mung app spoofing GPS. Saliyane ngijini sampeyan kanggo nggunakake joystick kanggo mindhah watara, app uga wis akèh fitur tambahan kaya otomatis-mlaku-mlaku, meningkat uncalan, etc.. Ing comparison kanggo iPogo wis dimuat karo liyane fitur lan hacks. Nanging, umume fitur kasebut mung kasedhiya ing versi Premium sing dibayar.

Salah sawijining fitur paling apik saka iSpoofer yaiku ngidini sampeyan nyimpen pirang-pirang instan ing aplikasi sing padha. Iki sampeyan bisa dadi bagean saka kabeh telung tim lan nggunakake macem-macem akun. Sawetara fitur keren liyane saka iSpoofer kalebu:

  • Sampeyan bisa nggunakake Joystick ing game kanggo mindhah.
  • Sampeyan bisa ndeleng Pokémon sing cedhak amarga jangkauan radar luwih gedhe.
  • Endhog bakal netes kanthi otomatis lan sampeyan bakal entuk permen Buddy tanpa mlaku-mlaku.
  • Sampeyan bisa ngontrol kacepetan mlaku lan mindhah 2 nganti 8 kaping luwih cepet.
  • Sampeyan bisa mriksa IV kanggo Pokémon apa wae, ora mung sawise nyekel nanging uga nalika sampeyan nyekel.
  • Kemungkinan sampeyan nyekel Pokémon luwih dhuwur amarga fitur Lemparan sing Ditingkatake lan Cepet.

Carane nginstal iSpoofer ing iOS

Kanggo muter Pokémon Go tanpa obah ing piranti iOS, sampeyan kudu nginstal sawetara app lan program liyane saliyane iSpoofer. Sampeyan kudu nginstal piranti lunak Cydia Impactor lan bakal luwih apik yen sampeyan bisa nemokake versi lawas. Uga, loro aplikasi kasebut kudu diinstal ing komputer (Windows / MAC / Linux). Duwe iTunes wis diinstal ing komputer uga kudu. Sawise kabeh app iki wis diundhuh tindakake langkah diwenehi ngisor iki kanggo nginstal lan nyetel iSpoofer.

  1. Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing kudu dilakoni yaiku nginstal Cydia Impactor ing komputer sampeyan.
  2. Saiki bukak iTunes ing komputer lan priksa manawa sampeyan wis mlebu menyang akun sing padha digunakake ing telpon.
  3. Sawisé iku, bukak iTunes ing telpon lan sambungake menyang komputer liwat kabel USB.
  4. Saiki bukak Cydia Impactor lan pilih piranti saka menu gulung mudhun.
  5. Sawise iku, seret lan selehake file iSpoofer.IPA menyang Cydia Impactor. Sampeyan bisa uga kudu ngetik kredensial login akun iTunes kanggo konfirmasi.
  6. Tindakake lan Cydia Impactor bakal ngliwati pemeriksaan keamanan Apple sing nyegah sampeyan nginstal aplikasi pihak katelu saka njaba toko Apple.
  7. Sawise instalasi rampung, sampeyan bisa mbukak aplikasi Pokémon Go lan ndeleng manawa Joystick wis katon ing game kasebut.
  8. Iki nuduhake yen iSpoofer wis siyap digunakake lan sampeyan bisa miwiti muter Pokémon Go tanpa obah.

iPoGo

iPoGo iku app spoofing GPS liyane kanggo iOS sing ngijini sampeyan kanggo muter Pokémon Go tanpa obah lan nggunakake Joystick tinimbang. Sanajan ora duwe akeh fitur sing duwe iSpoofer, ana sawetara fitur unik sing nyengkuyung pangguna iOS kanggo milih aplikasi iki. Kanggo wiwitan, duwe emulator Go Plus (a.k.a. Go Tcha) sing ngidini sampeyan mbuwang Pokéballs tanpa ngonsumsi woh wohan beri. Yen digabungake karo rute GPX lan fitur mlaku-mlaku otomatis, iPoGo malih dadi bot Pokémon Go. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo mindhah kanthi otomatis, ngumpulake Pokémon, sesambungan karo Pokéstops, ngumpulake permen, lsp.

Nanging, sampeyan kudu luwih ati-ati nalika nggunakake iPoGo. Iki amarga Niantic luwih waspada nalika ndeteksi bot. Kemungkinan akun sampeyan dicekal luwih dhuwur nalika nggunakake iPoGo. Sampeyan kudu ngati-ati lan nggunakake aplikasi kasebut kanthi cara sing dikontrol lan diwatesi supaya ora nyebabake rasa curiga. Patuhi pedoman kelangan kanthi bener supaya ora ana perhatian saka Niantic.

Sawetara fitur iPoGo sing keren lan unik yaiku:

  • Sampeyan bisa nggunakake kabeh fitur Go-Plus tanpa tuku piranti liyane.
  • Iki ngidini sampeyan nyetel watesan maksimal kanggo jumlah saben item sing pengin disimpen ing inventaris sampeyan. Sampeyan bisa mbusak kabeh keluwihan item kanthi ngeklik tombol.
  • Ana pranata kanggo ngliwati animasi tangkapan Pokémon.
  • Sampeyan uga bisa mriksa IV kanggo macem-macem Pokémon nalika njupuk.

carane kanggo nginstal iPoGo

Prosedur instalasi kurang luwih padha karo iSpoofer. Sampeyan kudu ngundhuh file .IPA kanggo iPoGo lan nggunakake platform tandha kaya Cydia Impactor lan Signuous. Platform kasebut ngidini sampeyan nginstal aplikasi pihak katelu nggunakake file .IPA ing piranti iOS sampeyan. Yen ora, sampeyan kudu jailbreak piranti supaya bisa ngliwati pemeriksaan keamanan sing nyegah sampeyan nginstal aplikasi saka njaba Play Store.

Ing kasus iPoGo, ana uga pilihan kanggo langsung nginstal app ing telpon kaya app liyane saka Play Store. Nanging, iki dudu rencana sing ora gampang amarga lisensi aplikasi kasebut bisa dicabut sawise sawetara dina, banjur sampeyan ora bisa nggunakake. Iki uga bisa nyebabake lisensi Pokémon Go dicabut. Dadi, luwih becik nggunakake Cydia Impactor kanggo ngindhari kabeh komplikasi kasebut.

Dianjurake:

Muga-muga sampeyan bisa nemokake informasi iki migunani lan sampeyan bisa muter Pokemon Go tanpa obah. Pokémon Go pancen nyenengake game adhedhasar AR nanging yen sampeyan manggon ing kutha cilik banjur bakal dadi mboseni sawise sawetara wektu amarga sampeyan bakal kejiret kabeh Pokémon cedhak. Nggunakake GPS spoofing lan Joystick hack bisa nggawa bali unsur macem saka game. Sampeyan bisa teleport menyang lokasi anyar lan nggunakake Joystick kanggo mindhah lan nyekel Pokémon anyar . Sampeyan uga ngidini sampeyan njelajah luwih akeh gim, melu acara lan serangan regional, ngumpulake barang langka, kabeh saka kursi sampeyan.

Pete Mitchell

Pete minangka panulis staf senior ing Cyber ​​S. Pete seneng kabeh teknologi lan uga dadi DIYer sing seneng banget. Dheweke duwe pengalaman sepuluh taun nulis cara, fitur, lan pandhuan teknologi ing internet.