Empuk

Cara Reset Pabrik Google Pixel 2

Dikirim ingDianyari pungkasan: 5 Oktober 2021

Apa sampeyan nemoni masalah kayata macet seluler, ngisi daya alon, lan layar beku ing Google Pixel 2? Banjur, ngreset piranti bakal ndandani masalah kasebut. Sampeyan bisa ngreset alus utawa ngreset pabrik Google Pixel 2. Soft reset saka piranti apa wae, ujare Google Pixel 2 ing kasus sampeyan, bakal nutup kabeh aplikasi sing mlaku lan bakal mbusak data Random Access Memory (RAM). Iki tegese kabeh karya sing ora disimpen bakal dibusak, dene data sing disimpen ing hard drive bakal tetep ora kena pengaruh. Dene Hard reset utawa factory reset utawa master reset mbusak kabeh data piranti lan nganyari sistem operasi kanggo versi paling anyar. Iki ditindakake kanggo mbenerake pirang-pirang masalah hardware lan piranti lunak, sing ora bisa dirampungake liwat reset alus. Ing kene kita duwe pandhuan sing tepat kanggo ngreset pabrik Google Pixel 2 sing bisa sampeyan tindakake kanggo ngreset piranti.

Cara Reset Pabrik Google Pixel 2

Isine[ ndhelikake ]

Cara Reset Alus lan Hard Google Pixel 2

Reset pabrik saka Google Pixel 2 bakal mbusak kabeh data saka panyimpenan piranti lan mbusak kabeh app sing wis diinstal. Dadi, sampeyan kudu nggawe serep kanggo data sampeyan. Dadi, terusake maca!

Cara Nggawe Serep Data ing Google Pixel 2

1. Pisanan, tutul ing Ngarep tombol banjur, Aplikasi .

2. Goleki lan bukak Setelan.

3. Gulung mudhun kanggo tunyuk Sistem menu.

Sistem Setelan Google Pixel

4. Saiki, tutul Majeng > Gawe serep .

5. Ing kene, pilih pilihan sing ditandhani Gawe serep menyang Google Drive kanggo njamin serep otomatis ing kene.

Cathetan: Priksa manawa sampeyan wis kasebut a alamat email sing bener ing kolom Akun. Utawa, tutul Akun Gawe serep Google Pixel 2 saiki kanggo ngalih akun.

6. Pungkasan, tutul Gawe serep saiki , minangka disorot.

Google Pixel 2 Soft Rese

Google Pixel 2 Soft Reset

Reset alus saka Google Pixel 2 mung tegese urip maneh utawa miwiti maneh. Ing kasus nalika pangguna ngadhepi kacilakan layar terus-terusan, beku, utawa masalah layar ora responsif, reset alus luwih disenengi. Cukup, tindakake langkah iki kanggo Soft Reset Google Pixel 2:

1. Tahan ing Daya + Volume mudhun tombol kanggo bab 8 kanggo 15 detik.

Klik ing Factory Reset

2. Piranti bakal mateni ing sedhela.

3. Ngenteni kanggo layar katon maneh.

Reset alus saka Google Pixel 2 saiki wis rampung lan masalah cilik kudu didandani.

Cara 1: Reset Pabrik saka Start-up Menu

Reset pabrik biasane ditindakake nalika setelan piranti kudu diowahi kanggo mulihake fungsi normal piranti; ing kasus iki, Google Pixel 2. Mangkene carane Reset Hard Google Pixel 2 mung nggunakake tombol hard:

siji. Ngalih OFF ponsel sampeyan kanthi mencet tombol daya tombol kanggo sawetara detik.

2. Sabanjure, terus Volume mudhun + Daya tombol bebarengan kanggo sawetara wektu.

3. Ngenteni ing menu bootloader katon ing layar, kaya sing dituduhake. Banjur, ngeculake kabeh tombol.

4. Gunakake Volume mudhun tombol kanggo ngalih menyang layar Mode Recovery.

5. Sabanjure, penet tombol daya tombol.

6. Ing dicokot, ing logo Android katon ing layar. Tekan ing Volume munggah + daya tombol bebarengan nganti menu Recovery Android katon ing layar.

7. Kene, pilih ngilangke data / ngreset pabrik nggunakake ing Volume mudhun tombol kanggo navigasi lan daya tombol kanggo nggawe pilihan.

Klik ing Factory Reset

8. Sabanjure, gunakake Volume mudhun tombol kanggo nyorot Ya—mbusak kabeh data pangguna lan pilih opsi iki nggunakake daya tombol.

9. Ngenteni kanggo proses rampung.

10. Pungkasan, penet tombol daya tombol kanggo konfirmasi Urip maneh sistem saiki pilihan ing layar.

Sistem Setelan Google Pixel

Reset pabrik Google Pixel 2 bakal diwiwiti saiki.

sewelas. Ngenteni sedhela; banjur, nguripake telpon nggunakake daya tombol.

12. Ing logo Google saiki kudu katon ing layar nalika telpon diwiwiti maneh.

Saiki, sampeyan bisa nggunakake telpon kaya sing dikarepake, tanpa kasalahan utawa glitches.

Waca uga: Cara mbusak kertu SIM saka Google Pixel 3

Cara 2: Hard Reset saka Setelan Seluler

Sampeyan bisa uga entuk Reset Hard Google Pixel 2 liwat setelan seluler kaya ing ngisor iki:

1. Tutul Aplikasi > Setelan .

2. Kene, tutul ing Sistem pilihan.

Tutul pilihan Busak kabeh data (reset pabrik).

3. Saiki, tutul Reset .

4. Telu Reset pilihan bakal ditampilake, kaya sing dituduhake.

  • Reset Wi-Fi, seluler & Bluetooth.
  • Reset preferensi app.
  • Busak kabeh data (reset pabrik).

5. Kene, tutul ing Busak kabeh data (reset pabrik) pilihan.

6. Sabanjure, tutul RESET TELPON , kaya sing digambarake.

7. Pungkasan, tutul Busak Kabeh pilihan.

8. Sawise ngreset pabrik wis rampung, kabeh data telpon IE akun Google, kontak, gambar, video, pesen, app diundhuh, data app & setelan, etc.

Dianjurake

Muga-muga pandhuan iki migunani lan sampeyan bisa ngreset pabrik Google Pixel 2 . Ayo kita ngerti cara sing bisa digunakake kanggo sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakon utawa komentar babagan artikel iki, aja ragu-ragu kanggo nyelehake ing bagean komentar.

Pete Mitchell

Pete minangka panulis staf senior ing Cyber ​​S. Pete seneng kabeh teknologi lan uga dadi DIYer sing seneng banget. Dheweke duwe pengalaman sepuluh taun nulis cara, fitur, lan pandhuan teknologi ing internet.