Empuk

Cara Ngaktifake Editor Kebijakan Grup ing Windows 11 Edisi Ngarep

Dikirim ingDianyari pungkasan: 2 Desember 2021

Editor Kebijakan Grup ing Windows bisa digunakake kanggo ngatur lan ngowahi Setelan Kebijakan Grup. Nanging, konsol manajemen ora kasedhiya kanggo Windows 11 Home Edition, minangka lawan saka versi sadurunge. Yen sampeyan mikir kanggo nganyarke menyang Windows Pro utawa Enterprise mung kanggo entuk akses menyang Editor Kebijakan Grup, ora perlu nglakoni. Dina iki, kita bakal menehi sampeyan rahasia cilik! Waca ing ngisor iki kanggo sinau babagan Editor Kebijakan Grup, panggunaane, lan cara ngaktifake Windows 11 Edisi Ngarep.

Cara Ngaktifake Editor Kebijakan Grup ing Windows 11 Edisi Ngarep

Isine[ ndhelikake ]

Cara Ngaktifake Editor Kebijakan Grup ing Windows 11 Edisi Ngarep

Ing Windows, ing Editor Kebijakan Grup bisa digunakake kanggo ngatur lan ngowahi Setelan Kebijakan Grup. Nanging, yen sampeyan durung krungu, sampeyan mbokmenawa ora perlu. Iku cukup migunani, utamané kanggo administrator jaringan.

  • Pangguna bisa nggunakake piranti lunak iki kanggo ngatur akses lan watesan menyang program, aplikasi, utawa situs web khusus.
  • Bisa digunakake kanggo ngatur Kabijakan Grup ing loro, komputer lokal lan jaringan .

Priksa manawa Editor Kebijakan Grup wis diinstal

Mangkene langkah-langkah kanggo mriksa manawa PC sampeyan wis nginstal Editor Kebijakan Grup utawa durung.

1. Pencet Tombol Windows + R bebarengan kanggo mbukak Mlayu kothak dialog.

2. Jinis gpedit.msc lan klik ing OK kanggo miwiti Editor Kebijakan Grup .

Run kothak dialog. Cara Ngaktifake Editor Kebijakan Grup ing Windows 11 Edisi Ngarep

3. Kesalahan ing ngisor iki, yen ditampilake, nuduhake yen sistem sampeyan ora duwe Editor Kebijakan Grup diinstal.

Editor kebijakan grup ora ana kesalahan

Uga Waca: Cara Instal XPS Viewer ing Windows 11

Cara Ngaktifake Editor Kebijakan Grup

Mangkene carane ngaktifake Editor Kebijakan Grup ing Windows 11 Edisi Ngarep:

1. Klik ing Ikon telusuran lan jinis Notepad .

2. Banjur, klik ing Mbukak , minangka ditampilake.

Miwiti asil panelusuran menu kanggo Notepad

3. Ketik ing skrip ing ngisor iki .

|_+_|

4. Banjur, klik ing File > Simpen saka garis menu ing pojok kiwa ndhuwur layar.

5. Ganti lokasi nyimpen menyang Desktop ing Bar alamat kaya sing digambarake.

6. Ing Jeneng berkas: kolom teks, jinis GPEditor Installer.bat lan klik ing Simpen minangka ditampilake disorot.

Nyimpen skrip minangka file kumpulan. Cara Ngaktifake Editor Kebijakan Grup ing Windows 11 Edisi Ngarep

7. Saiki, cedhak kabeh windows aktif.

8. Ing desktop, klik-tengen ing GPEditor Installer.bat lan pilih Mbukak minangka administrator , kaya sing digambarake ing ngisor iki.

Klik kanan menu konteks

9. Klik ing ya wis ing Kontrol Akun pangguna cepet.

10. Ayo file mbukak ing Command Prompt jendhela. Sawise proses rampung, baleni meneh PC Windows 11 sampeyan.

Saiki, coba priksa Editor Kabijakan Grup kanthi nuruti pandhuane ing wiwitan artikel iki.

Dianjurake:

Muga-muga sampeyan nemokake artikel iki migunani carane ngaktifake Group Policy Editor ing Windows 11 Home Edition . Selehake saran lan pitakon sampeyan ing bagean komentar ing ngisor iki. Ayo kita ngerti topik endi sing pengin kita jelajahi sabanjure.

Elon Deker

Elon minangka panulis teknologi ing Cyber ​​S. Dheweke wis nulis pandhuan babagan 6 taun saiki lan wis ngrampungake akeh topik. Dheweke seneng nutupi topik sing ana gandhengane karo Windows, Android, lan trik lan tips paling anyar.