Empuk

Cara nambah sandhi gambar ing Windows 10

Dikirim ingDianyari pungkasan: 17 Februari 2021

Windows 10 nduweni akeh fitur keamanan sing migunani banget kanggo kabeh pangguna. Isih, saiki kita ngomong babagan fitur tartamtu sing luwih gampang pangguna kanggo otentikasi nalika mlebu menyang PC. Kanthi introduksi Windows 10, sampeyan saiki bisa nggunakake sandhi, PIN utawa sandhi gambar kanggo mlebu menyang komputer. Sampeyan uga bisa nyetel kabeh telu banjur saka layar mlebu, lan sampeyan bisa ngalih ing antarane opsi kasebut kanggo keasliane dhewe. Masalah mung karo pilihan mlebu iki yaiku ora bisa digunakake ing Mode Aman lan sampeyan mung kudu nggunakake sandhi tradisional kanggo mlebu menyang komputer ing mode aman.

Cara nambah sandhi gambar ing Windows 10

Nanging ing tutorial iki, kita bakal ngomong khusus babagan Gambar Sandi lan carane nyiyapake ing Windows 10. Kanthi tembung sandhi gambar, sampeyan ora perlu ngelingi tembung sandhi sing dawa tinimbang sampeyan mlebu kanthi nggambar macem-macem wujud utawa nggawe gerakan sing bener. liwat gambar kanggo mbukak kunci PC. Dadi tanpa mbuwang wektu ayo ndeleng Cara nambah sandhi gambar ing Windows 10 kanthi bantuan pandhuan ing ngisor iki.

Isine[ ndhelikake ]

Cara nambah sandhi gambar ing Windows 10

Priksa manawa nggawe titik mulihake mung yen ana apa-apa.

1. Pencet Windows Key + I kanggo mbukak Setelan banjur klik ing Akun.

Pencet Windows Key + I kanggo mbukak Setelan banjur klik Akun | Cara nambah sandhi gambar ing Windows 10

2. Saka menu kiwa, pilih Pilihan mlebu.

3. Saiki ing panel jendhela tengen klik ing Tambah ngisor Gambar Sandi.

Ing Gambar Sandi klik Tambah

Cathetan: Akun lokal kudu duwe sandhi supaya bisa nambah sandhi gambar . Akun Microsoft bakal dilindhungi sandhi kanthi standar.

papat. Windows bakal njaluk sampeyan verifikasi identitas sampeyan , dadi Ketik sandhi akun banjur klik OK.

Akun lokal kudu duwe sandhi supaya bisa nambah sandhi gambar

5. Jendhela sandi gambar anyar bakal mbukak , klik ing Pilih gambar .

Jendhela sandhi gambar anyar bakal mbukak, mung klik Pilih gambar

6. Sabanjure, navigasi menyang lokasi gambar ing kothak dialog Bukak banjur pilih gambar banjur klik Mbukak.

7. Setel gambar kanthi nyeret menyang posisi sing dikarepake banjur klik Gunakake gambar iki .

Setel gambar kanthi nyeret menyang posisi sing dikarepake banjur klik Gunakake gambar iki

Cathetan: Yen sampeyan pengin nggunakake gambar sing beda, klik Pilih gambar anyar banjur baleni langkah-langkah saka 5 nganti 7.

8. Saiki sampeyan kudu tarik patrap telu siji-siji ing gambar. Nalika sampeyan nggambar saben gerakan, sampeyan bakal weruh nomer bakal pindhah saka 1 nganti 3.

Saiki sampeyan kudu nggambar telung gerakan siji-siji ing gambar | Cara nambah sandhi gambar ing Windows 10

Cathetan: Sampeyan bisa nggunakake sembarang kombinasi bunderan, garis lurus, lan tutul. Sampeyan bisa klik & seret kanggo nggambar bunder utawa segi telu utawa wangun apa wae sing disenengi.

9. Sawise sampeyan nggambar kabeh telung patrap, sampeyan bakal dijaluk tarik kabeh maneh kanggo konfirmasi sandi.

Sawise sampeyan nggambar kabeh telung sadurunge nyeret, sampeyan bakal dijaluk nggambar kabeh maneh kanggo konfirmasi sandhi

10. Yen sampeyan kekacoan munggah sadurunge nyeret, sampeyan bisa klik ing Mbaleni kanggo miwiti proses maneh. Sampeyan kudu nggambar kabeh sadurunge nyeret.

11. Pungkasane, sawise nambahake kabeh sadurunge nyeret klik Rampung.

Sawise nambahake kabeh sadurunge nyeret klik Rampung

12. Mekaten, sandhi gambar sampeyan saiki wis ditambahake minangka pilihan mlebu.

Cara Ngganti Sandi Gambar ing Windows 10

1. Pencet Windows Key + I kanggo mbukak Setelan banjur klik ing Akun.

2. Saka menu kiwa, pilih Pilihan mlebu.

3. Saiki ing panel jendhela tengen klik ing Ganti tombol ing ngisor Gambar Sandi.

Klik ing Ganti tombol ing Gambar Sandi

4. Windows bakal takon sampeyan verifikasi identitas, supaya Ketik sandhi akun lan klik OK.

Windows bakal njaluk sampeyan verifikasi identitas, mula mung Ketik sandhi akun sampeyan

5. Saiki sampeyan duwe rong pilihan , sampeyan bisa uga ngganti sadurunge nyeret gambar sampeyan saiki, utawa sampeyan bisa nggunakake gambar anyar.

6. Kanggo nggunakake gambar saiki, klik ing Gunakake gambar iki lan yen sampeyan pengin nggunakake gambar anyar, klik Pilih gambar anyar .

Pilih Gunakake Gambar iki utawa Pilih gambar anyar | Cara nambah sandhi gambar ing Windows 10

Cathetan: Yen sampeyan ngeklik Gunakake gambar iki, lewati langkah 7 lan 8.

7. Navigasi menyang lan pilih file gambar sing arep digunakake banjur klik Mbukak.

8. Setel gambar kanthi nyeret menyang posisi sing dikarepake banjur klik Gunakake gambar iki .

Setel gambar kanthi nyeret menyang posisi sing dikarepake banjur klik Gunakake gambar iki

9. Saiki sampeyan kudu tarik patrap telu siji-siji ing gambar.

Saiki sampeyan kudu nggambar telung gerakan siji-siji ing gambar kasebut

Cathetan: Sampeyan bisa nggunakake sembarang kombinasi bunderan, garis lurus, lan tutul. Sampeyan bisa klik & seret kanggo nggambar bunder utawa segi telu utawa wangun apa wae sing disenengi.

10. Sawise sampeyan nggambar kabeh telung patrap, sampeyan bakal dijaluk nggambar kabeh maneh kanggo konfirmasi sandi.

Sawise sampeyan nggambar kabeh telung sadurunge nyeret, sampeyan bakal dijaluk nggambar kabeh maneh kanggo konfirmasi sandhi

11. Pungkasan, sawise nambahake kabeh sadurunge nyeret klik Rampung.

12. Urip maneh PC kanggo nyimpen owah-owahan.

Cara mbusak sandhi gambar ing Windows 10

1. Pencet Windows Key + I kanggo mbukak Setelan banjur klik ing Akun.

2. Saka menu kiwa, pilih Pilihan mlebu.

3. Saiki ing panel jendhela tengen klik ing Mbusak tombol ing ngisor Gambar Sandi.

Klik tombol Ganti ing Gambar Sandi | Cara nambah sandhi gambar ing Windows 10

4. Inggih punika, sandhi gambar sampeyan saiki wis dibusak minangka pilihan mlebu.

5. Nutup kabeh lan urip maneh PC kanggo nyimpen owah-owahan.

Dianjurake:

Sing sampeyan wis sukses sinau Cara nambah sandhi gambar ing Windows 10 nanging yen sampeyan isih duwe pitakon babagan tutorial iki, aja ragu-ragu takon ing bagean komentar.

Aditya Farrad

Aditya minangka profesional teknologi informasi kanthi motivasi dhewe lan wis dadi panulis teknologi sajrone 7 taun kepungkur. Dheweke nyakup layanan Internet, seluler, Windows, piranti lunak, lan pandhuan Cara.