Empuk

Ndandani: Windows SmartScreen Ora Bisa Digayuh Saiki

Dikirim ingDianyari pungkasan: 16 Februari 2021

Akeh pangguna wis nglaporake masalah karo program SmartScreen nalika nyoba ngluncurake aplikasi Microsoft sing dibangun kaya Alarm, Foto, Peta, Mail, lsp. Pesen kesalahan maca ' Windows SmartScreen ora bisa digayuh saiki ' ditampilake kanthi pilihan kanggo mbukak aplikasi kasebut utawa ora. Kesalahan kasebut utamane disebabake amarga sambungan internet sing ora apik utawa ora ana. Alasan liyane sing bisa nyebabake masalah kasebut kalebu setelan keamanan sing salah konfigurasi, SmartScreen wis dipateni dening pangguna utawa aplikasi malware sing mentas diinstal, gangguan saka server proxy, SmartScreen mati kanggo pangopènan, lsp.

Kanthi mundhake jumlah serangan phishing lan virus sing kedadeyan liwat internet, Microsoft kudu ngunggahake game lan njaga pangguna supaya ora dadi korban serangan basis web kasebut. Windows SmartScreen, aplikasi basis awan asli ing saben versi Windows 8 lan 10, menehi proteksi marang kabeh jinis serangan nalika njelajah web liwat Microsoft Edge lan Internet Explorer . Aplikasi kasebut ngalangi sampeyan ngunjungi situs web ala lan ndownload file utawa aplikasi sing curiga saka internet. SmartScreen yen yakin babagan sifat ala, mblokir kabeh, lan yen ora yakin babagan aplikasi, bakal nampilake pesen bebaya lan menehi pilihan kanggo nerusake utawa ora.

Masalah Windows SmartScreen Ora bisa digayuh iku gampang didandani lan kabeh solusi potensial kanggo masalah sing padha wis dibahas ing artikel iki.

Windows SmartScreen Bisa

Isine[ ndhelikake ]

Ndandani: Windows SmartScreen Ora Bisa Digayuh Saiki

Ndandani masalah SmartScreen Ora Bisa Digayuh ora angel banget lan bisa ditindakake kanthi mung nliti kabeh sing dicurigai salah siji. Sampeyan kudu miwiti kanthi mriksa status SmartScreen lan Setelan. Yen kabeh wis dikonfigurasi kanthi bener, coba mateni server proxy sing aktif lan nggawe akun pangguna Windows liyane.

Kaping pisanan, priksa sambungan internet lan priksa manawa bisa digunakake kanthi bener. Wiwit SmartScreen minangka program keamanan berbasis awan (SmartScreen mriksa kabeh situs web sing dibukak kanthi dhaptar dinamis sing dilaporake. phishing lan situs angkoro), sambungan sing stabil kudu ditindakake. Coba copot kabel ethernet/WiFi sapisan banjur sambung maneh. Yen internet dudu masalah sing nyebabake, pindhah menyang solusi ing ngisor iki.

Cara 1: Priksa SmartScreen Diaktifake & Priksa Setelan

Sadurunge pindhah menyang solusi canggih, ayo priksa manawa fitur SmartScreen ora dipateni ing komputer sampeyan. Kajaba iku, sampeyan uga kudu mriksa setelan SmartScreen. Pangguna bisa milih yen pengin panyaring SmartScreen mindhai kabeh file & aplikasi, situs web ala ing Edge, lan Microsoft Apps. Kanggo keamanan lan perlindungan maksimal saka serangan web, saringan SmartScreen kudu diaktifake kanggo kabeh item ing ndhuwur.

Kanggo mriksa yen SmartScreen diaktifake

1. Pencet Tombol Windows + R kanggo miwiti ing Mlayu kothak printah, jinis gpedit.msc lan pencet Ketik kanggombukak ing Editor Kebijakan Grup Lokal . (Yen editor kabijakan grup ora ana ing komputer sampeyan, bukak Carane nginstal Group Policy Editor .)

Pencet Windows Key + R banjur ketik gpedit.msc lan tekan Enter kanggo mbukak Editor Kebijakan Grup

2. Tekan dalan ing ngisor iki kanthi nggunakake menu navigasi ing panel kiwa (Klik panah cilik kanggo nggedhekake folder.)

|_+_|

3. Saiki, d oble-klik (utawa klik-tengen banjur pilih Sunting ) ing Konfigurasi Windows Defender SmartScreen item.

klik kaping pindho (utawa klik-tengen lan pilih Sunting) ing item Konfigurasi Windows Defender SmartScreen.

4. Ing jendhela ing ngisor iki, mesthekake diaktifake dipilih. Klik ing nglamar kanggo nyimpen owah-owahan lan banjur oke kanggo metu.

mesthekake Aktif dipilih. Klik ing Aplikasi kanggo nyimpen owah-owahan banjur Ok kanggo metu.

Kanggo Ngatur Setelan SmartScreen

1. Tekan tombol Tombol Windows + I kanggomiwiti Setelan Windows .Klik ing Nganyari & Keamanan .

Pencet Windows Key + I kanggo mbukak Setelan banjur klik Update & Keamanan | Ndandani: Windows SmartScreen Bisa

2. Nggunakake menu pandhu arah kiwa, pindhah menyang Keamanan Windows tab.

3. Klik ing Bukak Windows Security tombol ing panel tengen.

Pindhah menyang kaca Keamanan Windows banjur klik tombol Bukak Keamanan Windows

4. Ngalih menyang Kontrol aplikasi & browser tab lan klik ing Setelan proteksi adhedhasar reputasi

Ngalih menyang tab kontrol Aplikasi & browser banjur klik Setelan proteksi adhedhasar reputasi

5. Priksa manawa kabeh telung pilihan ( Priksa aplikasi lan file, SmartScreen kanggo Microsoft Edge, lan Pamblokiran aplikasi sing ora dikarepake ) toggle diuripake ON .

6.Wiwiti maneh komputer kanggo ngetrapake pangowahan setelan SmartScreen.

Uga Waca: Cara 2: Pateni Server Proxy

Akeh pangguna sing bisa ngatasi masalah 'Windows SmartScreen Ora Bisa Digayuh Saiki' kanthi mateni server proxy sing dibangun. Yen sampeyan durung ngerti, server proxy minangka gateway antarane sampeyan lan internet. Padha tumindak minangka panyaring web, firewall, njamin privasi pangguna, lan cache situs web sing kerep dibukak sing mbantu nambah wektu mbukak kaca web. Kadhangkala, server proxy bisa ngganggu operasi saringan SmartScreen lan masalah cepet.

1. Bukak Setelan Windows maneh lan wektu iki, mbukak Jaringan & Internet setelan.

Pencet tombol Windows + X banjur klik Setelan banjur goleki Jaringan & Internet

2. Pindhah menyang proxy tab lan nguripake ngalih ing ngisor Ndeteksi setelan kanthi otomatis ing panel tengen.

mateni saklar ing setelan Deteksi otomatis | Ndandani: Windows SmartScreen Bisa

3. Sabanjure, mateni 'Gunakake server proxy' ngalih ing persiyapan Proxy Manual.

mateni saklar 'Gunakake server proxy' ing persiyapan Proksi Manual. | Ndandani: Windows SmartScreen Bisa

4. Nutup jendhela Setelan lan Wiwiti maneh komputer . Priksa manawa kesalahan SmartScreen isih ana.

Cara 3: Nggawe Akun Panganggo Anyar

Bisa uga ora konsistensi tartamtu utawa setelan khusus akun sampeyan saiki bisa dadi panyebab masalah SmartScreen supaya nggawe akun pangguna anyar bakal mbantu nyedhiyakake slate sing resik. Nanging, setelan khusus sing wis disetel sajrone wektu bakal direset.

1. Sepisan manehmbukak Setelan lan klik ing Akun .

Klik ing Akun | Ndandani: Windows SmartScreen Bisa

2. Pilih Tambah sawetara liyane menyang PC iki pilihan ing Kulawarga & pangguna liyane kaca.

Pindhah menyang Kulawarga & wong liya banjur klik Tambah wong liya menyang PC iki

3. Ing pop-up ing ngisor iki, klik ing Aku ora duwe informasi mlebu wong iki hyperlink.

Klik, aku ora duwe informasi mlebu wong iki ing ngisor | Ndandani: Windows SmartScreen Bisa

4. Ketik ing alamat layang kanggo akun anyar utawa nggunakake nomer telpon tinimbang lan klik ing Sabanjure . Sampeyan bisa uga entuk alamat email sing anyar utawa terus tanpa akun Microsoft (akun pangguna lokal).

5. Isi kredensial pangguna liyane (sandi, negara, lan tanggal lair) banjur klik Sabanjure rampung.

nggunakake nomer telpon tinimbang lan klik ing Sabanjure.

6. Saiki, penet tombol Tombol Windows kanggo miwiti ing menu wiwitan lan klik ing Panjenengan Ikon profil . Mlebu metu saka akun saiki.

Klik ing Mlebu metu | Ndandani: Windows SmartScreen Bisa

7. Mlebu menyang akun anyar saka layar Mlebu lan ngecek yen masalah Windows SmartScreen isih ana.

Dianjurake:

Semono uga kanggo artikel iki lan muga-muga artikel iki migunani lan sampeyan bisa nindakake ndandani Windows SmartScreen Ora Bisa Digayuh Saiki kesalahan. Yen ora, hubungi kita ing komentar lan kita bakal nulungi sampeyan.

Pete Mitchell

Pete minangka panulis staf senior ing Cyber ​​S. Pete seneng kabeh teknologi lan uga dadi DIYer sing seneng banget. Dheweke duwe pengalaman sepuluh taun nulis cara, fitur, lan pandhuan teknologi ing internet.