Empuk

Ndandani Alat Nggawe Media Windows Ora Bisa

Dikirim ingDianyari pungkasan: 13 Desember 2021

Sampeyan bisa nginstal lan nganyari Windows 10 kanthi cepet kanthi bantuan alat sing ndhukung jenenge Alat Nggawe Media Windows . A instalasi resik sampurna saka sistem bisa ngrambah. Kajaba iku, sampeyan bisa nganyarke PC utawa nggawe USB flash drive sing padha. Nanging, kadhangkala pangguna pegel karo pesen kesalahan, Ana masalah nalika mbukak alat iki . Nalika ngadhepi kesalahan iki, sampeyan ora bakal bisa mbukak program lan bisa uga macet ing proses nganyari. Waca ing ngisor iki kanggo mangerteni carane ndandani Windows Media Creation Tool ora bisa digunakake ing Windows 10 PC.

Cara Ndandani Alat Nggawe Media Windows Ora Bisa

Isine[ ndhelikake ]

Cara Ndandani Alat Penciptaan Media Windows Ora Bisa Digunakake

Sawise masalah kasebut didiagnosis, waca pandhuan kita Cara Nggawe Media Instalasi Windows 10 nganggo Alat Nggawe Media. Alat iki umume digandhengake karo kode kesalahan kaya 0x80200013 - 0x90019 utawa 0x8007005-0x9002, utawa 0x80070015. Ana sawetara panyebab sing nyebabake masalah iki, kayata:

  • Setelan basa sing salah
  • File sistem operasi sing rusak
  • Konflik antivirus
  • Layanan dipatèni
  • Anane bug/malware
  • Nilai registri sing salah

Cara 1: Gunakake Komputer Liyane

Yen sampeyan duwe luwih saka siji sistem, sampeyan bisa nyoba kanggo mbukak Windows Media Creation Tool ing Sistem liyane lan mriksa apa bisa digunakake utawa ora. Kadhangkala amarga sistem operasi sing beda, sampeyan bisa ngadhepi masalah iki.

  • Sampeyan kudu nggawe a file ISO bootable / USB ing komputer beda.
  • Sampeyan disaranake njaga paling sethithik 6GB RAM papan panyimpenan ing piranti alternatif sampeyan.

Uga Waca: Cara Nggawe Bootable Windows 11 USB Drive

Cara 2: Pateni Klien VPN

Yen sampeyan nggunakake klien VPN, coba mateni banjur coba nganyari PC.

1. Tekan ing Tombol Windows , jinis Setelan VPN ing Windows Search Bar, banjur klik ing Mbukak .

ketik setelan vpn banjur klik Bukak ing Windows 10 bar telusuran. Cara Ndandani Alat Nggawe Media Windows Ora Bisa

2. Ing Setelan jendhela, pilih VPN sing disambungake (contone. vpn2 ).

pilih VPN ing setelan vpn

3. Klik ing Pedhot tombol.

klik tombol Pedhot kanggo medhot vpn

4. Saiki, ngalih Mati toggle kanggo ing ngisor iki Pilihan VPN ing ngisor Pilihan Lanjut :

    Allow VPN liwat jaringan meter Allow VPN nalika roaming

Ing jendhela Setelan, copot layanan VPN sing aktif lan mateni opsi VPN ing Pilihan Lanjut

Cara 3: Jalanake Alat Nggawe Media Windows minangka Administrator

Sampeyan mbutuhake hak istimewa administratif kanggo ngakses sawetara file lan layanan ing alat iki. Yen sampeyan ora duwe hak administratif sing dibutuhake, sampeyan bisa ngadhepi masalah. Mula, mbukak minangka administrator kanggo ndandani Windows Media Creation Tool ora bisa digunakake.

1. Klik-tengen ing Ikon Windows Media Creation Tool .

2. Saiki, pilih Properti , minangka ditampilake.

klik kanan windows media creation tool pilih properties

3. Ing Properti jendhela, pindhah menyang Kompatibilitas tab.

4. Saiki, centhang kothak sing ditandhani Jalanake program iki minangka administrator .

mriksa jalanake program iki minangka pilihan administrator ing tab kompatibilitas properti alat nggawe media Windows

5. Akhire, klik ing nglamar , banjur OK kanggo nyimpen owah-owahan.

Uga Waca: Cara mateni BitLocker ing Windows 10

Cara 4: Busak File Sementara

Nalika PC duwe file ngrusak utawa rasah, sampeyan bakal nemokke masalah iki. Sampeyan bisa ngurutake kesalahan iki kanthi mbusak file sauntara ing komputer, kaya ing ngisor iki:

1. Tekan tombol Tombol Windows , jinis %suh% , lan kenek ing Ketik tombol kanggo mbukak AppData Local Temp folder.

ketik temp banjur klik Bukak ing menu telusuran Windows 10. Cara Ndandani Alat Nggawe Media Windows Ora Bisa

2. Pilih kabeh file & folder kanthi mencet Ctrl + A tombol bebarengan.

3. Klik-tengen banjur pilih Mbusak kanggo mbusak kabeh file sauntara saka PC.

Ing kene, pilih pilihan Busak

4. Sabanjure, pindhah menyang Desktop.

5. Kene, klik-tengen ing Keranjang uwuh lambang banjur pilih Recycle Bin Kosong pilihan.

tong sampah kosong. Cara Ndandani Alat Nggawe Media Windows Ora Bisa

Cara 5: Ganti Setelan Basa

Yen lokasi komputer lan basa sampeyan Windows 10 file persiyapan ora ana hubungane, sampeyan bakal ngadhepi masalah iki. Ing kasus iki, setel basa PC menyang Inggris & ndandani Windows Media Creation Tool ora bisa digunakake kanthi nuruti pandhuan ing ngisor iki:

1. Tekan tombol Tombol Windows , jinis Panel kontrol . Banjur, klik ing Mbukak , minangka ditampilake.

Ketik Panel Kontrol ing garis telusuran Windows. Cara Ndandani Alat Nggawe Media Windows Ora Bisa

2. Setel ing Ndeleng dening pilihan kanggo Babagan lan klik ing Jam lan Wilayah .

Saiki, setel View by pilihan kanggo Kategori lan klik Jam lan Wilayah

3. Klik ing wilayah ing layar sabanjure.

Ing kene, klik Wilayah kaya sing dituduhake ing kene. Cara Ndandani Alat Nggawe Media Windows Ora Bisa

4. Ing wilayah jendhela, pindhah menyang Administratif tab, klik ing Ganti lokal sistem… tombol.

Ing kene, ing jendhela Wilayah, pindhah menyang tab Administratif, klik Ganti lokal sistem ...

5. Kene, nyetel ing Lokal sistem saiki: kanggo Inggris (Amerika Serikat) lan klik OK .

Cathetan: Setelan iki mengaruhi kabeh akun pangguna ing komputer.

Setel lokal sistem Saiki menyang Inggris lan ketik enter

6. Mbalik ing Administratif tab, klik ing Salin setelan… tombol ditampilake disorot.

Saiki, bali menyang jendhela Wilayah lan ing tab Administratif, klik Salin setelan ...

7. Ing kene, priksa ing ngisor iki sawah dipriksa ing ngisor Salin setelan saiki menyang: bagean.

    Layar sambutan lan akun sistem Akun panganggo anyar

Saiki, priksa kothak ing ngisor iki dicenthang, Layar sambutan lan akun sistem, Akun pangguna anyar. Cara Ndandani Alat Nggawe Media Windows Ora Bisa

8. Akhire, klik ing OK kanggo nyimpen owah-owahan lan baleni meneh PC sampeyan.

Uga Waca: Ndandani Kesalahan Fatal Ora Ana File Basa Ditemokake

Cara 6: Aktifake Kabeh Layanan sing Perlu

Kanggo mesthekake fungsi Windows Media Creation Tool, sawetara layanan kayata BITS utawa nganyari Windows, kudu diaktifake. Kanggo ndandani Windows Media Creation Tool ora bisa digunakake, sampeyan kudu mesthekake yen layanan kasebut mlaku. Yen ora, aktifake kaya sing diterangake ing ngisor iki:

1. Pukulan Tombol Windows + R bebarengan kanggo mbukak Mlayu kothak dialog.

2. Jinis layanan.msc lan klik OK kanggo miwiti Layanan jendhela.

Ketik services.msc kaya ing ngisor iki banjur klik OK. Cara Ndandani Alat Nggawe Media Windows Ora Bisa

3. Gulung mudhun lan temokake Layanan Transfer Cerdas Latar Belakang (BITS) .

4. Klik-tengen ing banjur pilih Miwiti pilihan, kaya sing digambarake ing ngisor iki. Ngenteni proses rampung.

Ing kene, pilih opsi Mulai lan ngenteni proses rampung

5. Baleni Langkah 4 kanggo layanan sing diwenehake supaya bisa uga:

    Server Modul Keying IKE lan AuthIP IPsec TCP/IP NetBIOS Helper Stasiun kerja Nganyari Windows utawa Nganyari Otomatis

6. Pungkasane, baleni meneh alat Windows Media Creation lan priksa manawa masalah wis dirampungake.

Cara 7: Tambah Kunci Registry Upgrade OS

Nggawe owah-owahan ing Registry Editor uga bisa mbantu ngatasi kesalahan Windows Media Creation Tool sing ora bisa digunakake.

1. Bukak Mlayu kothak dialog. Jinis regedit lan klik OK , minangka ditampilake. Iki bakal mbukak Windows Editor Registry .

ketik regedit ing kothak dialog run. Cara Ndandani Alat Nggawe Media Windows Ora Bisa

2. Navigasi menyang ngisor iki dalan kanthi nyalin lan nempel ing Bar alamat :

|_+_|

3. Saiki, klik-tengen ing papan kosong lan klik ing anyar ditututi karo Nilai DWORD (32-bit). .

Pindhah menyang Komputer, HKEY LOCAL MACHINE, banjur SOFTWARE, Microsoft, Windows, banjur CurrentVersion, banjur WindowsUpdate

4. Ing kene, ketik Jeneng Nilai minangka AllowOSUpgrade , kaya sing digambarake ing ngisor iki.

ganti jeneng sing digawe dadi AllowOSUpgrade ing Registry Editor

5. Klik-tengen ing AllowOSUpgrade tombol lan pilih Ngowahi… pilihan, ditampilake disorot.

Klik tengen ing registri digawe banjur pilih Modify pilihan. Cara Ndandani Alat Nggawe Media Windows Ora Bisa

6. Kene, nyetel ing data Nilai: kanggo siji lan klik ing OK.

ketik data nilai ing nilai dword

7. Pungkasane, baleni meneh PC Windows 10 sampeyan .

Uga Waca: Carane Mbukak Registry Editor ing Windows 11

Cara 8: Ngrampungake Interferensi Windows Defender Firewall

Kadhangkala, program potensial uga diblokir dening Windows Defender Firewall. Mula, sampeyan disaranake nambah pangecualian kanggo program kasebut utawa mateni firewall kanggo ngatasi masalah iki. Tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

Cara 8A: Ngidini Alat Nggawe Media Windows liwat Firewall

1. Bukak Panel Kontrol liwat Panelusuran Windows bar, minangka ditampilake.

Ketik Panel Kontrol ing garis telusuran Windows. Cara Ndandani Alat Nggawe Media Windows Ora Bisa

2. Kene, nyetel Deleng dening: > Ikon gedhe lan klik ing Windows Defender Firewall kanggo nerusake.

nyetel View by kanggo lambang Gedhe lan klik ing Windows Defender Firewall kanggo nerusake. Cara Ndandani Alat Nggawe Media Windows Ora Bisa

3. Sabanjure, klik ing Ngidini aplikasi utawa fitur liwat Windows Defender Firewall .

Ing jendhela sembul, klik Allow an app or feature through Windows Defender Firewall.

4A. Golek Alat Windows Media Creation ing dhaftar diwenehi. Banjur, tindakake Langkah 8 .

4B. Gantian, klik Idini aplikasi liyane… tombol yen app ora ana ing dhaptar.

Banjur klik Ganti setelan. Cara Ndandani Alat Nggawe Media Windows Ora Bisa

5. Kene, klik ing Telusuri… tombol, minangka ditampilake.

klik Browse... in add an app window

6. Pilih Alat Nggawe Media Windows lan klik ing Mbukak .

pilih windows media creation tool in browse

7. Saiki, klik ing Tambah tombol.

klik Tambah ing nambah jendhela app

8. Priksa Pribadi lan Umum kothak centhang sing cocog karo iku, minangka ditampilake disorot.

mriksa kothak centhang umum lan pribadi banjur klik OK

9. Pungkasan, klik OK kanggo nyimpen owah-owahan.

Cara 8B: Pateni Windows Defender Firewall (Ora Dianjurake)

Mateni firewall ndadekake sistem luwih rentan marang serangan malware utawa virus. Mula, yen sampeyan milih nglakoni, priksa manawa sampeyan bisa ngaktifake sawise rampung ndandani masalah kasebut.

1. Navigasi menyang Panel Kontrol > Windows Defender Firewall minangka ditampilake ing Metode 7A .

2. Pilih Nguripake utawa mateni Windows Defender Firewall pilihan saka panel kiwa.

Saiki, pilih opsi Aktifake utawa mateni Windows Defender Firewall ing menu kiwa

3. Pilih ing Pateni Windows Defender Firewall (ora dianjurake) pilihan kanggo kabeh setelan jaringan .

Saiki, pilih mateni Windows Defender Firewall

papat. Urip maneh PC supaya owah-owahan bisa ditrapake. Priksa manawa alat Windows Media Creation ora bisa digunakake wis dibenerake. Yen ora, coba ndandani sabanjure.

Uga Waca: Ndandani Windows 10 Macet nalika Nyiapake Windows

Cara 9: Jalanake Scan Antivirus

Sawetara program anti-malware bisa mbantu mbusak bug saka piranti. Mula, bukak scan antivirus ing PC kaya ing ngisor iki:

1. Pukulan Tombol Windows + I bebarengan kanggo mbukak Windows Setelan .

2. Kene, klik ing Nganyari & Keamanan , minangka ditampilake.

Ing kene, layar Setelan Windows bakal muncul. Saiki klik Update lan Keamanan.

3. Klik ing Keamanan Windows ing panel kiwa.

4. Sabanjure, pilih Perlindhungan virus & ancaman pilihan ing Wilayah perlindungan .

pilih pilihan pangayoman Virus lan ancaman ing wilayah Proteksi. Cara Ndandani Alat Nggawe Media Windows Ora Bisa

5. Klik ing Pilihan pindai , minangka ditampilake.

Saiki pilih opsi Scan.

6. Pilih pilihan scan minangka saben pilihan lan klik ing Pindai Saiki.

Pilih opsi pindai miturut pilihan sampeyan lan klik Pindai Saiki

7A. Kabeh ancaman bakal didaftar ing kene sawise pindai. Klik ing Miwiti tumindak ing ngisor Ancaman saiki kanggo mbusak malware saka sistem.

Klik Mulai Tindakan ing Ancaman saiki.

7B. Yen sampeyan ora duwe ancaman ing sistem sampeyan, sistem bakal nuduhake Ora ana ancaman saiki pesen ditampilake disorot ing ngisor iki.

Yen sampeyan ora duwe ancaman ing sistem sampeyan, sistem bakal nuduhake tandha Ora perlu tumindak kaya sing disorot ing ngisor iki.

Cara 10: Instal maneh Windows Media Creation Tool

Yen sampeyan wis nyoba kabeh cara lan ora entuk perbaikan, banjur instal alat kasebut lan instal maneh. Alat sampeyan bakal diwiwiti maneh lan sampeyan ora bakal ngadhepi masalah kasebut.

1. Tekan ing Tombol Windows lan jinis app lan fitur , banjur klik ing Mbukak .

ketik app lan fitur banjur klik Bukak ing Windows 10 bar telusuran

2. Ketik lan goleki Alat Nggawe Media Windows ing Telusuri dhaptar iki lapangan.

Ketik jeneng program ing Telusuri dhaptar iki.

3. Klik ing Nyopot .

4. Maneh, klik Nyopot tombol ing pituduh pop-up kanggo konfirmasi.

Maneh klik tombol Busak instal kanggo konfirmasi instal chrome

Cathetan: Sampeyan bisa konfirmasi pambusakan kanthi nggoleki maneh. Sampeyan bakal nampa layar ing ngisor iki.

Yen program wis dibusak saka piranti, sampeyan bisa konfirmasi kanthi nggoleki maneh. Sampeyan bakal nampa layar ing ngisor iki.

5. Saiki, bukak Ngundhuh kaca web Alat Penciptaan Media Windows 10 . Klik ing Download alat saiki tombol, minangka ditampilake.

klik Download Saiki kanggo ndownload alat nggawe Windows Media ing kaca download

6. Menyang Ngundhuh folder lan mbukak sing diundhuh file .exe .

7. Tindakake instruksi ing layar kanggo ngrampungake proses instalasi.

Tip Pro: Instal Update Windows 10 November 2021

Kanggo ngindhari masalah incompatibility, sampeyan bisa nganyari Windows 10 PC menyang update November 2021 paling anyar liwat Ngundhuh kaca Windows 10 , minangka ditampilake.

Nganyari Windows 10 November 2021

Dianjurake:

Muga-muga pandhuan iki migunani lan sampeyan bisa ndandani alat Windows Media Creation ora bisa digunakake masalah ing Windows 10 PC. Ayo ngerti cara sing paling mbantu sampeyan. Uga, yen sampeyan duwe saran babagan artikel iki, mangga nyelehake ing bagean komentar.

Pete Mitchell

Pete minangka panulis staf senior ing Cyber ​​S. Pete seneng kabeh teknologi lan uga dadi DIYer sing seneng banget. Dheweke duwe pengalaman sepuluh taun nulis cara, fitur, lan pandhuan teknologi ing internet.