Alus

Ndandani Wacom Tablet Driver Ora Ditemokake ing Windows 10

Dikirim ingDianyari pungkasan: 17 Februari 2021

Nalika sampeyan nyoba nyambungake Wacom Tablet menyang Windows 10 PC, sampeyan bisa ngadhepi pesen kesalahan Wacom Tablet Driver Ora Ditemokake tegese sampeyan ora bakal ngakses Wacom Tablet amarga driver sing ilang. Masalah kasebut kedadeyan yen sampeyan bubar nganyari utawa nganyarke Windows 10 saka Windows 8 utawa 8.1. Iki sawetara masalah sing diadhepi pangguna amarga driver tablet Wacom ilang:

  • Wacom ora bakal kadhaptar ing Kabeh Program lan Manajer Piranti.
  • Sampeyan ora bisa ngakses properti utawa fitur liyane.
  • Sampeyan ora bakal bisa ngakses ing Piranti lan Printer.

Ndandani Wacom Tablet Driver Ora Ditemokake ing Windows 10

Kredit Gambar: OrianArt

Nalika sampeyan nyoba mbukak Wacom Properties, sampeyan bakal ngadhepi pesen kesalahan Wacom Tablet Driver Ora Ditemokake nanging aja padha sumelang amarga masalah iki bisa gampang ditanggulangi. Dadi tanpa mbuwang wektu, ayo ndeleng Cara Ndandani masalah iki kanthi bantuan pandhuan ing ngisor iki.

Isine[ ndhelikake ]

Ndandani Wacom Tablet Driver Ora Ditemokake ing Windows 10

Priksa manawa nggawe titik mulihake mung yen ana apa-apa.

Cara 1: Wiwiti maneh Layanan Tablet Wacom

1. Pencet Windows Key + R banjur ketik layanan.msc lan tekan Enter.

windows services.msc | Ndandani Wacom Tablet Driver Ora Ditemokake ing Windows 10

2. Temokake layanan ing ngisor iki ing jendela Layanan:

Layanan Profesional Wacom
Layanan Konsumen Wacom
TabletServiceWacom
Tutul Layanan Panel Keyboard lan Tulisan Tangan

3. Klik-tengen ing saben wong banjur pilih Baleni meneh saka menu konteks.

Wiwiti maneh layanan tablet Wacom

4. Saiki maneh nyoba kanggo ngakses Wacom Tablet, lan sampeyan bisa ndandani masalah iki.

Cara 2: Instal maneh driver tablet Wacom

1. Pencet Windows Key + R banjur ketik devmgmt.msc lan pencet Enter kanggo mbukak Manager Piranti.

manajer piranti devmgmt.msc

2. Ngembangake Piranti Antarmuka Manungsa banjur klik-tengen ing Panjenengan Tablet Wacom Kab lan pilih Nganyari driver.

Klik-tengen ing Wacom Tablet banjur pilih Update driver

3. Ing layar sabanjure, pilih Telusuri piranti lunak driver sing dianyari kanthi otomatis.

telusuri piranti lunak driver sing dianyari kanthi otomatis | Ndandani Wacom Tablet Driver Ora Ditemokake ing Windows 10

4. Windows bakal kanthi otomatis nelusuri internet kanggo driver kasedhiya paling anyar kanggo Tabel Wacom, lan yen ana nganyari kasedhiya, banjur Windows bakal kanthi otomatis nginstal.

5. Urip maneh PC kanggo nyimpen owah-owahan.

6. Yen sawise urip maneh, sampeyan isih ngadhepi masalah iki banjur mbukak Manager Piranti, klik-tengen ing Tablet Wacom Kab lan pilih Nyopot.

Klik-tengen ing tablet Wacom banjur pilih Busak instal

7. Klik ing Nyopot tombol kanggo nerusake.

Klik Ya kanggo nerusake instal

8. Urip maneh PC kanggo nyimpen owah-owahan lan ndeleng yen sampeyan bisa Ndandani Wacom Tablet Driver Ora Ditemokake ing Windows 10.

Cara 3: Nganyari driver Wacom Tablet saka situs web resmi

Kadhangkala sampeyan bisa ngadhepi masalah Wacom Tablet Driver Not Found yen driver tablet Wacom wis rusak utawa ketinggalan jaman, kanggo ndandani masalah iki sampeyan kudu ngundhuh lan nginstal versi paling anyar saka driver iki. situs web Wacom :

1. Pisanan, priksa manawa kanggo medhot tablet Wacom saka komputer.

2. Pencet Windows Key + R banjur ketik appwiz.cpl lan pencet Enter kanggo mbukak Program lan Fitur.

ketik appwiz.cpl lan tekan Enter kanggo mbukak Program lan Fitur | Ndandani Wacom Tablet Driver Ora Ditemokake ing Windows 10

3. Saiki golek Wacom utawa tablet Wacom ing dhaptar, banjur klik-tengen lan pilih Nyopot.

4. Priksa manawa kanggo sementara mateni Windows Firewall banjur urip maneh PC kanggo nyimpen owahan.

5. Sawise sistem diwiwiti maneh, ngundhuh lan nginstal driver Wacom saka sawijining situs web resmi .

6. Urip maneh PC kanggo nyimpen owah-owahan.

7. Sawise sistem diwiwiti maneh, sambungake maneh tablet Wacom, sing bisa ndandani masalah kasebut.

Dianjurake:

Iku sampeyan wis sukses Ndandani Wacom Tablet Driver Ora Ditemokake ing Windows 10 nanging yen sampeyan isih duwe pitakon babagan tutorial iki, aja ragu-ragu takon ing bagean komentar.

Aditya Farrad

Aditya minangka profesional teknologi informasi kanthi motivasi dhewe lan wis dadi panulis teknologi sajrone 7 taun kepungkur. Dheweke nyakup layanan Internet, seluler, Windows, piranti lunak, lan pandhuan Cara.