Empuk

Kamar Messenger lan Watesan Grup Facebook

Dikirim ingDianyari pungkasan: 28 Agustus 2021

Facebook, lan aplikasi olahpesen mandiri, Messenger, wis dadi pilar revolusi media sosial. Nalika platform trendi lilin lan suda popularitas, Facebook lan Facebook Messenger kayane wis nandhang kabeh. Aplikasi kasebut terus nampa nganyari kanthi rutin, lan metu luwih apik tinimbang sadurunge, saben wektu. Selaras karo wektu sing ora biasa lan ora konvensional, Facebook wis nggawe sawetara nganyari sing menarik kanggo nyukupi kabutuhan pangguna sing macet ing omah, kayata watesan telpon grup Messenger Facebook sing diowahi lan watesan Pesen Facebook saben dina ing Kamar Messenger Facebook. Waca ing ngisor iki kanggo ngerti kepiye owah-owahan kasebut mengaruhi sampeyan.

Kamar Messenger lan Watesan Grup Facebook

Isine[ ndhelikake ]

Kamar Messenger lan Watesan Grup Facebook

Salah sawijining nganyari sing digawe Facebook kanggo saingan karo Zoom, Duo, lan liya-liyane yaiku Facebook Messenger Rooms. Ditambahake menyang aplikasi sing wis ana, fitur iki ngidini pangguna nggawe kamar ngendi wong bisa melu utawa metu. Nalika Zoom, Teams, lan Google Meet diarahake menyang rapat formal, bisnis, utawa pendidikan, Facebook Messenger Rooms nyedhiyakake liyane sembrono, setelan informal . Iki uga dilengkapi watesan sing wis ditemtokake kanggo mesthekake yen telpon lan grup bisa mlaku kanthi efisien, lan ora dadi kekacoan.

Download Facebook Messenger kanggo telpon Android lan piranti iOS .

Watesan Grup Facebook Messenger

Facebook Messenger Rooms ngidini nganti 250 wong kanggo gabung ing grup siji.

Facebook Messenger Group Watesan Telpon

Nanging, mung 8 saka 250 bisa ditambahake ing video utawa telpon swara liwat Messenger. Kanthi tambahan saka Kamar Messenger, watesan telpon grup Facebook Messenger wis tambah. Saiki, minangka akeh 50 wong bisa nggabungake telpon, bebarengan.

  • Sawise watesan kasebut tekan, wong liya ora bisa melu telpon.
  • Wong anyar bisa melu rapat mung nalika wong wis nelpon, wiwit ninggalake.

Telpon liwat Facebook Messenger lan Facebook Messenger Kamar duwe ora ana watesan wektu dileksanakake kanggo dadi telpon. Kabeh sing dibutuhake yaiku akun Facebook lan sawetara kanca; sampeyan olèh imbal kanggo jam ing pungkasan.

Uga Waca: Cara Ngirim Musik ing Facebook Messenger

Watesan Pesen Facebook Saben Dina

Watesan Pesen Facebook Saben Dina

Facebook, uga Messenger, ngetrapake watesan tartamtu kanggo pangguna kanggo nyegah akun spam lan pesen promosi ngganggu. Kajaba iku, kanthi mundhake pandemik COVID-19, Facebook ngetrapake larangan tambahan kanggo nyoba mriksa panyebaran salah informasi. Messenger wis entuk popularitas kanggo nambah kesadaran babagan sabab utawa promosi bisnis sampeyan. Akeh kita luwih seneng nyedhaki wong akeh kanthi ngirim pirang-pirang teks , tinimbang nggawe a Posting ing kita Kaca Facebook utawa Pawarta . Ora ana watesan ing jumlah wong sing bisa pesen bebarengan. Nanging, ana watesan penerusan ing Facebook lan Facebook Messenger.

  • Amarga Facebook wis mbatesi jumlah pesen sing bisa dikirim, kemungkinan akun sampeyan bakal diwenehi label Akun Spam , yen sampeyan overuse fitur iki.
  • Ngirim pesen sing akeh banget, utamane ing wektu sing cendhak (sejam utawa rong jam), bisa nyebabake sampeyan dadi Diblokir , utawa malah dilarang saka loro app iki.
  • Iki bisa uga a Blok sementara ing Messenger utawa a Larangan permanen ing kabeh akun Facebook.

Ing skenario iki, ing ngisor iki Pesen peringatan bakal ditampilake: Facebook wis nemtokake manawa sampeyan ngirim pesen kanthi tingkat sing bisa disalahake. Wigati dimangerteni manawa pamblokiran iki bisa bertahan ing ngendi wae saka sawetara jam nganti sawetara dina. Sayange, kita ora bisa ngangkat blok kanggo sampeyan. Nalika sampeyan diijini nerusake ngirim pesen, elinga yen sampeyan bisa mbukak blokir adhedhasar jumlah pesen sing dikirim lan sepira cepet sampeyan ngirim. Sampeyan uga bisa diblokir nalika miwiti utas pesen anyar utawa mbales pesen.

Uga Waca: Cara Ninggalake Obrolan Grup ing Facebook Messenger

Tips Pro

Ing ngisor iki sawetara pitunjuk kanggo nglindhungi dhewe supaya ora dibuwang, utamane nalika ngirim pesen massal:

1. Kanggo nglawan panyebaran informasi sing salah, utamane babagan COVID-19, Messenger ngidini sampeyan mung nerusake pesen kanggo maksimal 5 wong . Sawise sampeyan tekan kuota iki, istirahat sawetara wektu sadurunge ngirim pesen menyang luwih akeh wong.

kalih. Pribadhi pesen sampeyan sabisane. Nalika ngirim pesen kanggo nambah kesadaran kanggo tujuan mulia, utawa promosi bisnis sampeyan, aja nggunakake pesen standar kanggo kabeh panampa. Amarga pesen seragam iki luwih kerep dicekel dening Facebook Spam Protocol, tinimbang, njupuk wektu kanggo nggawe pribadhi pesen sampeyan. Iki bisa ditindakake kanthi:

  • nambahake jeneng panampa
  • utawa, nambah cathetan pribadi ing mburi pesen.

3. Kita ngerti manawa watesan pesen Facebook 5 saben jam bisa mbatesi. Sayange, ora ana cara kanggo ngubengi garis iki nalika ngirim pesen. Nanging, bisa mbantu nggedhekake menyang platform liyane nalika sampeyan cooling mudhun ing Messenger .

Uga Waca: Cara Miwiti Obrolan Rahasia ing Facebook Messenger

Pitakonan sing Sering Ditakoni (FAQ)

Q1. Napa ana watesan kanggo ngirim pesen ing Messenger?

Messenger nemtokke watesan kanggo sawetara alasan. Iki bisa uga kanggo ngenali pesen spam utawa mbatesi panyebaran informasi sing salah ing platform kasebut.

Q2. Pira wong sing bisa ngirim pesen bebarengan ing Facebook?

Ora ana watesan ing jumlah wong sing bisa pesen bebarengan. Nanging, sampeyan bisa nerusake pesen menyang mung 5 wong, sekaligus.

Q3. Pira pesen sing bisa dikirim ing Messenger saben dina?

Sampeyan bisa pesen nomer wong ing dina, Nanging, mbudidaya ing Aturan nerusake 5-jam . Kajaba iku, priksa manawa sampeyan nggawe pribadhi pesen, sabisane.

Dianjurake:

Muga-muga pandhuan singkat iki nggawe sampeyan ngerti babagan nganyari anyar, uga watesan lan watesan sing didhelikake dening Facebook. Ngisor langkah-langkah prasaja iki kudu nyegah banyu panas karo raksasa media sosial iki lan ngidini sampeyan nggunakake Kamar Messenger Facebook kanggo entuk manfaat. Yen sampeyan duwe pitakon, selehake ing bagean komentar ing ngisor iki.

Elon Deker

Elon minangka panulis teknologi ing Cyber ​​S. Dheweke wis nulis pandhuan babagan 6 taun saiki lan wis ngrampungake akeh topik. Dheweke seneng nutupi topik sing ana gandhengane karo Windows, Android, lan trik lan tips paling anyar.