Empuk

Aktifake utawa Pateni Fitur Pengalaman Bersama ing Windows 10

Dikirim ingDianyari pungkasan: 17 Februari 2021

Aktifake utawa Pateni Fitur Pengalaman Bersama ing Windows 10: Kanthi introduksi saka Windows 10 Pembaruan Pencipta, fitur anyar sing diarani Shared Experience lagi dikenalake sing ngidini sampeyan nuduhake pengalaman, ngirim pesen, nyinkronake aplikasi lan ngidini app ing piranti liyane mbukak aplikasi ing piranti iki, lsp. mbukak app ing Windows 10 PC banjur sampeyan bisa terus nggunakake app padha ing piranti liyane kayata ing Mobile (Windows 10).

Aktifake utawa Pateni Fitur Pengalaman Bersama ing Windows 10

On Windows 10 fitur iki diaktifake kanthi standar nanging yen ora, aja kuwatir amarga kita bakal nuduhake sampeyan carane nindakake. Kajaba iku, yen setelan Pengalaman sing Dibagi dadi abu-abu utawa ilang, sampeyan bisa kanthi gampang ngaktifake fitur iki liwat Registry. Oalah, tanpa mbuwang wektu, ayo ndeleng Cara Ngaktifake utawa Mateni Fitur Pengalaman sing Dibagi ing Windows 10 kanthi bantuan pandhuan ing ngisor iki.

Isine[ ndhelikake ]

Aktifake utawa Pateni Fitur Pengalaman Bersama ing Windows 10

Priksa manawa nggawe titik mulihake mung yen ana apa-apa.

Cara 1: Aktifake utawa Pateni Fitur Pengalaman Babagan ing Windows 10 Setelan

1.Pencet Windows Key + I kanggo mbukak Setelan banjur klik ing Sistem.

klik ing System

2. Saiki saka menu kiwa klik ing Pengalaman sing Dibagi.

3. Sabanjure, ing ngisor jendela sisih tengen, nguripake ON toggle kanggo Nuduhake kabeh piranti kanggo Aktifake Fitur Pengalaman Bersama ing Windows 10.

Aktifake pilihan ing Nuduhake antarane piranti kanggo Aktifake Fitur Pengalaman sing Dibagi

Cathetan: Toggle nduweni judhul Ayo kula mbukak app ing piranti liyane, ngirim pesen ing antarane, lan ngajak wong liya kanggo nggunakake app karo aku .

4. Saka Aku bisa nuduhake utawa nampa saka gulung mudhun pilih salah siji Pirantiku mung utawa Kabeh wong gumantung saka pilihan sampeyan.

Saka Aku bisa enggo bareng utawa nampa saka gulung-mudhun pilih salah siji Piranti mung utawa Kabeh

Cathetan: Kanthi gawan Pirantiku mung setelan sing dipilih sing bakal mbatesi sampeyan mung nggunakake piranti sampeyan dhewe kanggo nuduhake & nampa pengalaman. Yen sampeyan milih Saben uwong, sampeyan uga bakal bisa nuduhake & nampa pengalaman saka piranti liyane.

5. Yen sampeyan pengin Pateni Fitur Pengalaman Bersama ing Windows 10 banjur mung ngalih mati toggle kanggo Nuduhake kabeh piranti .

Pateni pilihan kanggo Nuduhake antarane piranti

6.Tutup Setelan banjur urip maneh PC kanggo nyimpen owahan.

Iki carane sampeyan Aktifake utawa Pateni Fitur Pengalaman Bersama ing Windows 10 nanging yen sampeyan isih macet utawa setelan wis werna abu-abu banjur tindakake cara sabanjuré.

Cara 2: Aktifake utawa Pateni Fitur Pengalaman Babagan ing Editor Registry

1. Pencet Windows Key + R banjur ketik regedit lan tekan Enter.

Jalanake perintah regedit

kalih. Nguripake Nuduhake Aplikasi ing Piranti saka pirantiku mung :

a) Navigasi menyang kunci registri ing ngisor iki:

|_+_|

Aktifake utawa Pateni Fitur Pengalaman Bersama ing Editor Registry

b) Klik kaping pindho ing CdpSessionUserAuthzPolicy DWORD banjur ngganti nilai dadi 1 lan klik OK.

Klik kaping pindho ing CdpSessionUserAuthzPolicy DWORD banjur ganti

c) Semono uga klik kaping pindho ing NearShareChannelUserAuthzPolicy DWORD lan nyetel nilai kasebut dadi 0 banjur pencet Ketik.

Ganti Nilai NearShareChannelUserAuthzPolicy DWORD dadi 0

d) Klik kaping pindho ing RomeSdkChannelUserAuthzPolicy DWORD banjur ngganti nilai dadi 1 lan klik OK.

Ganti Nilai RomeSdkChannelUserAuthzPolicy DWORD dadi 1

e) Saiki navigasi menyang kunci registri ing ngisor iki:

|_+_|

Navigasi menyang SettingsPage ing tombol registri CDP

f) Ing jendhela sisih tengen klik kaping pindho ing RomeSdkChannelUserAuthzPolicy DWORD banjur ngganti nilai dadi 1 lan klik OK.

Ganti Nilai RomeSdkChannelUserAuthzPolicy DWORD ing SettingsPage dadi 1

3. Kanggo Ngaktifake Nuduhake Aplikasi Ing Piranti saka Saben uwong:

a) Navigasi menyang kunci registri ing ngisor iki:

|_+_|

Aktifake utawa Pateni Fitur Pengalaman Bersama ing Editor Registry

b) Klik kaping pindho ing CdpSessionUserAuthzPolicy DWORD banjur ngganti nilai dadi 2 lan tekan Enter.

Ganti Nilai CdpSessionUserAuthzPolicy DWORD dadi 2

c) Semono uga klik kaping pindho ing NearShareChannelUserAuthzPolicy DWORD lan nyetel iku nilai kanggo 0 banjur klik OK.

Ganti Nilai NearShareChannelUserAuthzPolicy DWORD dadi 0

d) Klik kaping pindho ing RomeSdkChannelUserAuthzPolicy DWORD banjur ganti nilai kanggo 2 lan klik OK.

Ganti Nilai RomeSdkChannelUserAuthzPolicy DWORD dadi 2 ing registri

e) Saiki navigasi menyang kunci registri ing ngisor iki:

|_+_|

Navigasi menyang SettingsPage ing tombol registri CDP

f) Ing jendhela sisih tengen klik kaping pindho ing RomeSdkChannelUserAuthzPolicy DWORD banjur ngganti sawijining nilai kanggo 2 lan tekan Enter.

Ganti Nilai RomeSdkChannelUserAuthzPolicy DWORD dadi 2 ing registri

papat. Kanggo mateni Nuduhake Aplikasi ing Piranti:

a) Navigasi menyang kunci registri ing ngisor iki:

|_+_|

Aktifake utawa Pateni Fitur Pengalaman Bersama ing Editor Registry

b) Klik kaping pindho ing CdpSessionUserAuthzPolicy DWORD banjur ganti nilai kanggo 0 lan tekan Enter.

Klik kaping pindho ing CdpSessionUserAuthzPolicy DWORD banjur ganti

c) Semono uga klik kaping pindho ing NearShareChannelUserAuthzPolicy DWORD lan nyetel iku nilai kanggo 0 banjur klik OK.

Ganti Nilai NearShareChannelUserAuthzPolicy DWORD dadi 0

d) Klik kaping pindho ing RomeSdkChannelUserAuthzPolicy DWORD banjur ganti nilai kanggo 0 lan klik OK.

Klik kaping pindho ing RomeSdkChannelUserAuthzPolicy DWORD banjur ganti

5. Sawise rampung, nutup kabeh banjur urip maneh PC.

Dianjurake:

Sing sampeyan wis sukses sinau Cara Ngaktifake utawa Mateni Fitur Pengalaman Babagan ing Windows 10 nanging yen sampeyan isih duwe pitakon babagan kiriman iki, aja ragu-ragu takon ing bagean komentar.

Aditya Farrad

Aditya minangka profesional teknologi informasi kanthi motivasi dhewe lan wis dadi panulis teknologi sajrone 7 taun kepungkur. Dheweke nyakup layanan Internet, seluler, Windows, piranti lunak, lan pandhuan Cara.